VivanDivan

VivanDivan

onsdag 7 november 2012

En bortglömd Wigwam och en ny Impulse wrap

God morgon bloggisar! Igår kväll satt jag i telefonmöte hela kvällen med min grupp på kursen för att jobba med våra gruppuppgifter. Svårt när man bor långt ifrån varandra men jag tycker det gick bra ändå och vi kom nästan i mål. Men fy sjutton vad det brände i örat efter att jag lagt på luren. Att sitta med mobiltelefonen i örat i två timmar är nog inte så bra kanske…måste nog skaffa ett headset :)

Igår fick jag i a f ett litet paket. De hade 50% rabatt på utvalda varor på Millami och det fanns en storlek kvar av en kofta jag suktat efter sen den kom i pre-fall-kollektionen. Odd Molly Impulse wrap i lite grey melange strlk 1. Hur mjuk och go som helst i nån konstig blandning av material…

(35 % cotton 22 % viscose 20 % acrylic 15 % polyamide 5 % cashmere 3 % angora)

Hur man kan komma på att just den blandningen ska göra en supermjuk och varm tröja har jag ingen aning om dock :) Sååå fint paket också med guldpapper och små klistermärkshjärtan och prassligt silkespapper som koftan var inslagen i. Men det hann jag inte fota för Emilia lade beslag på det direkt :) “Såååå vackert mamma…”

Grävde djupt i mina gömmor idag och fann en goding jag inte haft på flera år. Odd Molly Wigwam dress i grey strlk 1. Här och här har jag den på mig…kolla in hur jag förändrat frippan :-)

P1240857P1240853P1240863P1240859P1240854P1240855P1240856P1240858P1240862P1240864P1240865P1240866

Känner mig faktiskt fin idag mina vänner och det är väl viktigt att man gör…:-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Jag tycker du är superfin i det korta håret du hade på de äldre korten! Satsa på det!!
    Mvh A

    SvaraRadera
  2. Hej! Wigwamen är ju otroligt fin i grått. Den borde du använda oftare, en riktig klassiker. Koftan är också superfin, den måste jag försöka få tag på.
    Du passar jättebra i det kortare håret så om du känner för att förnya dig så är det korta helt OK.
    /C

    SvaraRadera
  3. Fin du är...! Den wigwamen är ju den finaste,
    kramar!

    SvaraRadera
  4. TACK för fina inspirationsbilder=)))))
    Den underbara grå wigwamen har jag sedan tidigare, alltför sällan använd OCH koftan är alldeles ny införskaffad på rean;-))))
    Hoppas att du har en bra vecka<3<3

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
  5. Du är alltid snygg Vivvi, kvinna hur kan du alltid se sååå fräsch ut? Som alltid tips på fräcka kombos. Ha en härlig kväll. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  6. Det tycker jag du gör helt rätt i , fast jag tycker du är fin varje dag. Kort hår var också coolt, jag brukar alltid säga att ingen passar lika bra i kort som i långt men det gör faktiskt du. Lika bra vilket som.
    Ha en fortsatt härlig vecka.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar