VivanDivan

VivanDivan

söndag 17 juli 2011

Detta borde alla ha…så fiffigt

God kväll bloggisar! Nu har vi precis ätit en supergod middag med flädermarinerad fläskfile, färskpotatis stekt på stekbord, kall creme fraiche sås med dill och stark senap. Efterrätten bestod av nyplockade hallon från farmor och farfar och grädde. Smaskens.

Nu blir det slapping i soffan och kanske någon film. Har ju precis upptäckt det där med att hyra film på nätet och det är ju jättefrestande att göra det om det inte är något bra  på TV. Ska försöka fixa till så jag kan koppla datorn till TVn också så man kan titta på stor bild men hur svårt kan det va? :-)

Just det, vi åt ju färskpotatis grillad på stekbord och det var ju det inlägget skulle handla om ju…

Hur bra uppfinning som helst. Ett litet ministekbord. Vi använder det supermycket på somrarna och steker just potatis eller grönsaker på. Går ju även att grilla korv eller kött och jag har t o m stått ute i bikini i trädgården och stekt pannkakor på den. :-)

P1130396

Nu var det lite dåligt väder så jag ställde den bara på golvet på uteplatsen men annars kan man ha den direkt på bordet om man vill. Funkar ju även inne under fläkten på vintern. Närmare dagensbilder än såhär blir det inte idag men klänningen är från ChillNorway (Flora dress) och flip-flops från Esprit.

P1130393

Hela familjen tycker det är kul att “peta runt” på potatisarna Smile

P1130399

Överflödigt fett åker ner i lilla behållaren och hela bordet går att diska hur lätt som helst.

P1130400

Verkligen ett tips på en sån där onödig men samtidigt superfiffig pryl som är kul att ha :-) Den kommer få följa med oss på husvagnssemestern också. Perfekt på campingen…

Vet tyvärr inte vart man kan köpa dem för vi har fått vår i present men sök på Tefal Plancha så kanske ni hittar den

Ha nu en riktig fin söndagskväll söta bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Kul med saker man inte visste att man behövde, förrän man har dem och DÅ förvånas över hur man någonsin klarat sig utan... Det ser ut som en sak jag skulle gilla och precis som du skriver, speciellt på sommaren! Barnen blir ju också lite engagerade i matlagningen och det gillas!
    Snygg klänning! Ha en bra söndagskväll, kram Helena

    SvaraRadera
  2. Kul att presenten verkligen används! Annars brukar sådana där "bra-att-ha" grejer ofta ligga kvar i skåpen :) Var hyr du film på nätet? Hur mycket kostar det och hur funkar det liksom?
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Helena: Ja, det är lite kul att man är på det sättet. Tänker ibland på tiden utan mobiltelefonen. Hur sjutton klarade man sig? Men det gjorde man ju :-)

    Viveca: Nu tror jag vi sitter och läser varandras bloggar samtidigt. Höll precis på att kommentera hos dig när din kommentar plingade till :-) Jag hyr film på www.headweb.com och det brukar kosta 39 kr för 24 timmar. Finns en hel drös andra också vet jag men har inte testat någon annan. Jag betalade med SMS, hur smidigt som helst och så är det bara att köra. Jag har dock bara tittat på datorn men man ska ju kunna koppla till TVn och det är nog bara en sladd misstänker jag...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Himla fiffig pryl..jag har sett nåt liknande i usa men inte här hemma.:-D

    Mysigt ni har det.

    kramkram!

    SvaraRadera
  5. Vad fiffigt. Vi skall ut på husvagnssemester om en vecka och då kanske man skulle ha en sådan?:)

    Kul med lite nya köksredskap.

    kram CC

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar