VivanDivan

VivanDivan

fredag 1 juli 2011

S E M E S T E R och en utlovad dagens

Halloj bloggisar! Nu har jag semester….(med modifikation för jag måste jobba lite nästa vecka) men det känns i a f som semster nu. Kom hem från jobbet för en och en halv timme sen och har nu haft värsta rycket och städat hela undervåningen. Skönt att halva huset är klart och redo att mysa i ikväll. Det är dock såååå himla kvavt här att det bara rinner svett. Tyckte därför jag var värd att lyxa till det med ett glas kall Cava (mousserande vin) med en söt liten jordgubbe i. Skippade champagneglasen och tog ett redigt vinglas :-) Det kan man väl vara värd såhär när det är semester….

P1120779

På tal om semester och att börja semester. Visst är det väl så att sista arbetsdagen innan semester och sen när man kommer hem innanför dörren är väl nästan den bästa dagen på året? Så avslappnad och med en riktig feelgoodkänsla just nu. Missförstå mig inte, jag älskar mitt jobb, men när det är dags för semester har man ofta  jobbat lääänge och hårt för att bli färdig med allt och ett år utan längre sammanhållande ledighet är ganska lång tid. Så ikväll ska jag njuta av min första semesterkväll med räkor, vin, jordgubbar och massa annat smaskens. Skickade iväg T att hyra ett par filmer också som man kan slappna av till…

Lovade imorse att jag skulle lägga ut en dagens nu eftersom jag försov mig och inte hann då så här kommer det. Klänning ChillNorway Breeze dress och skor Vagabond.

P1120778P1120773P1120777P1120776P1120775P1120774P1120771P1120772P1120770P1120769P1120768

Jag kör den lite allvarligare looken idag för det är ju trots allt Vita dagen och jag klär mig i vitt för att protestera mot att det finns sååå många barn i världen som far illa….

Ha nu en fin kväll bloggisar så hörs vi imorrn. Nu ska jag in i matfrosseri-dimman Smile

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Vad fin du är din Breeze dress!!!
    Och grattis till alla oss som börjar sin semester nu ;-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skitsnygg och fräsch som alltid! Härlig semester till dig:) Kram

    SvaraRadera
  3. Ha nu en riktigt skön semester! Väldigt snyggt med sådana höga sandaler till finfina klänningen! Kram

    SvaraRadera
  4. ha en underbar semester och hoppas du har känt den magiska känslan i kväll....leeeedig!

    kramkram!

    SvaraRadera
  5. Ha det supesköööönt på semestern:) alltid lika fin:)kram kram:)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar