VivanDivan

VivanDivan

lördag 9 juli 2011

Multi Anglaise ltd–lycka och ilska

Halloj bloggisar! Lovade ju att jag skulle visa lite bilder på nykomlingen som fanns i paketet och klart jag håller vad jag lovar. Som någon gissat var det ju Odd Molly Multi Anglaise ltd blouse som låg i paketet. Helt underbar blus i vitt med spets och broderier. Jag har den i stlk 1 och jag tycker nog att den kan anses något liten i strlk då jag brukar vara mellan 0 och 1. Detta var dagens lycka.

Dagens ilska är också kopplat till Multi Anglaise men då tunikan som jag förbokade hos Deepfling. Nu helt plötsligt var den borda från min bokningssida och så fick jag reda på att de inte skulle få in den. Hur irriterande är inte det? Och inget mail eller info alls har man fått. Dåligt tycker jag…Så nu går jag och tvekar för jag tycker nog den är lite i dyraste laget med svenska priset. Få se hur jag gör. Den är ju inte helt lätt att få tag på heller…grrrr vad sur jag är just nu. Får väl trösta mig med blusen då som jag fotade utomhus idag med kjol från G-star och bara ett enkelt vitt linne under.

P1130063P1130069

P1130074P1130073P1130072P1130067P1130071P1130070P1130068P1130066P1130065P1130064

Nu ska jag återgå till min pizza som vi just varit in och köpt. Barnen ville ha hamburgare och pommes frites så jag lagade det till dem men jag var sååå himla sugen på pizza och vi skulle ändå in och handla lite så då blev det en på vägen. Huvudvärken hänger kvar och har nästan gått över till ett fruktansvärt illamående. Blir nog att somna tidigt ikväll tror jag.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Du är riktig snygg i vitt! Tråkigt med DF, läste att Josanne råkat ut för samma elende.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det skitsurt!!! Framförallt att de inte har hört av sig. Så jäkla dåligt... :o(
    Jag kände detsamma, att tunikan egentligen är för dyr här men mitt i ilskan så råkade jag visst klicka i alla fall. Om nu lagersaldot stämmer...Så det får bli den och inget mer... hmmm... jaja, jag kan ju ha ambitionen att försöka i alla fall... ;o)
    Blusen är superfin på dig!
    Hoppas huvudvärken släpper! Massa Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh, vad fin du är i blusen...så tråkigt med Deepfling och hoppas att huvudvärken släpper nu. Pizzan kanske hjälper till? :-D

    kram

    SvaraRadera
  4. Blusen är verkligen fin! Ryggen är helt underbar. Surt med tunikan, förstår att du är förbannad....
    Hoppas huvudvärken ger med sig din stackare....Kram!

    SvaraRadera
  5. Jättesöt blus - och du passar så himla bra i vitt! Synd med DF och tunikan - dåligt att de inte ger besked i alla fall. Hoppas du hittar den till en bra peng nån annanstans! Eller klarar att motstå begäret ;-)

    Kram kram!

    SvaraRadera
  6. Tråkigt med tunikan och att du inte mår bra! Du är i alla fall väldigt fin i blusen :)
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar