VivanDivan

VivanDivan

tisdag 12 juli 2011

Ibland var det bättre förr….och en dagens

God kväll kära vänner! Idag har jag fått lite gjort i huset och resten av tiden har jag passat upp på fyra stimmiga men glada barn. Det ska vara mellis, lunch, fika, de ska ha hjälp med både det ena och andra så det har varit fullt upp. T fyller ju år idag och ikväll blir det vitt vin och räkor. Vi har ju regeln att födelsedagsbarnet får välja mat och först ville han ha ÄRTSOPPA. Ja, det är sant, han är lite rolig min man….:-) Som tur var skulle han handla och ärtsoppan på sån där rulle ni vet var tydligen slut på ICA och han orkade inte åka någonannanstans så det blev räkor istället. TUR!!!

Köpte en färdig tårta också för jag orkade helt enkelt inte baka. Sånt där drar jag gärna ner på när orken tryter och lika glada är alla för det…

Måste visa ett par bilder på min gamla dockvagn som jag hade när jag var liten.

“När min syster föddes var jag tre år och då tog vår far med mig till leksaksaffären medans mamma låg på BB och jag fick välja vilken dockvagn jag ville. Och jag minns verkligen hur stolt jag var över min vagn och den var med överallt där mamma gick med stora barnvagnen. En blå Emmaljunga med härligt galontyg. Och det lustiga är att den håller än. Dagens dockvagnar går ju sönder så fort man petar på dem och barnen har flera stycken nya men det är den här gamla som gäller. Och den håller sig fin än. Lite rostig och så för att den stått lite ute i regn men annars hur fin som helst. Ibland var det bättre förr….”

P1130106P1130107

Här byggs det tåg

P1130105

Men Felix föredrar att cykla på sin som han säger “motorcross-cykel”. Hans högsta dröm just nu är en motorcross-cykel för grannpojken kör cross.

P1130108

En dagens kan ni få också. Ett reafynd som jag inte hunnit använda än. Odd Molly Timeless linne i vitt strlk 1. Tycker det är lite stort men det fanns bara 1an kvar så det fick duga. Till det har jag shorts från Blend och skor Tiamo Scorett

P1130110P1130111P1130112P1130113P1130114P1130115

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Du är verkligen fin i Timelesslinnet! Om jag får välja blir det blodpudding med rårörda lingon och vitkål :o)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det linnet är verkligen så snyggt och du passar jätte bra i det. Snyggt med jeansen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad jag ser fram emot att få hem Timeless linnet. Blir jag hälften så snygg som dig, blir det jättebra. Dockvagnen är nostalgi, jag hade själv en liknande röd som fortfarande lever hemma hos mina föräldrar.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så fin du är...! Jag blir lite nostalgisk också, min dockvagn var av samma märke men knallgul....älskade den..

    kram och trevlig kväll!
    L

    SvaraRadera
  5. Vilken fin dockvagn! Linnet är så fräscht i vitt:) Kram

    SvaraRadera
  6. Frösötös: Blä, du kanske kan flytta ihop med min man :-) Tack för komplimangen :-)

    Marika: Tack. Trivdes jättebra men lite stort

    Hilde: Du kommer bli supersnygg i det :-) Visst är det härligt hur de gamla vagnarna verkligen håller i generationer....

    Lingonberrie: Tack! Jag hade en knallgul sulky som även den lever kvar och används flitigt. Håller t o m för att barnen ska köra omkring varandra i den :-)

    Linda: Den har varit älskad länge :-) Linnet är super. Tänkte matcha med blusen i rosa över senare i höst...

    Kram finingar
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar