VivanDivan

VivanDivan

fredag 22 juli 2011

Värsta åskvädret och en halv dag på stranden…

Halloj i stugan! Nu har vi precis kommit tillbaka efter ett par timmar på stranden. Inatt var det ett vidunderligt åskoväder. Det blixtrade och dundrade och spöregnade. All el på halva Öland slogs ut men det ska tydligen varit ännu värre på Gotland.

Imorse var det dock strålande sol så badväskan packades och vi tog oss ner till fina Böda sand strand. Nu har det dock disat på och det var inte så skönt att ligga där längre så vi är tillbaka i husvagnen för lite lunchlagning. Sen vat jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Få se vad vädret bjuder på först.

Lite pics har jag att bjuda på dock. En dagens i spegeln på husvagnstoan. Kjol G-star, linne H&M och solbrillor RayBan.

P1130493

Kidsen på väg till beachen. Ivriga och glada. + nån annan glad semesterfirare med tunga badväskor Smile

P1130494

Jag och barnen byggde sandslott

P1130502

Felix trivdes bäst i strandkanten och grävde och donade. Visst är det härligt att känna sanden mellan tårna? Älskar att sitta och gräva runt i sanden med tårna :-) Och badat det har jag också gjort. Sååå härligt i vågorna men massvis med tång…

P1130498

Ett skumt fenomen vi såg. Hundratals fjärilslarver som ringlar på ett långt led. Skumt.

P1130497

Kan det vara för att skydda sig mot fåglar och att de låtsas att de är en orm kanske?

P1130496

Ha nu en riktigt skön dag i solen. Vi hoppas solen kommer tillbaka hit snart och stannar kvar också. Men det ska visst bli bättre väder nästa vecka så vi hoppas på det…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Ser så härligt ut! Jag längtar också efter strandväder. Nu var det länge sedan jag kände härlig sand mellan tårna! Smarta larver, minsann!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det ser helt underbart ut! Igår så hade vi ett jätte bra väder i Båstad. Så det var mycket sol, bad och lek på stranden - härligt!

    kram CC

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar