VivanDivan

VivanDivan

måndag 18 juli 2011

Änglablus och fjädrar

God eftermiddag i sommarregnet. Har nu varit ut och åkt en sväng för mig själv. Kände bara för att komma ifrån en stund för mig själv. Den här dagen har verkligen varit sååå himla trist. Har gått och funderat om jag ska börja packa lite till semestern men har inte orkat ta tag i det än. Sååå himla mycket som måste packas när man ska vara borta i två veckor i Sommarsverige. Man vet ju inte alls vad vädergudarna har att bjuda på så det är ju allt från linnen, skjorts, klänningar och badkläder till regnställ och varma fleecekläder för fem personer. Dessutom handdukar för både stranden och duschen, sängkläder, leksaker till barnen, stövlar, skor, datorprylar, toalettgrejer (smink, linsvätskor, schampo, tvål….), Kylbaggen, badringar, böcker till alla, barnens cyklar mm mm så det blir till att packa i takboxen också eftersom husvagnen redan är på plats på Öland. Rätt smart i o f att vi bara behöver dra den åt ett håll d v s hemåt.

Dagens idag blev jeans från Killah, blus Odd Molly Multi Anglaise blouse och skor Scorett. Halsband och örhängen från KappAhl.

P1130435P1130432P1130431P1130427P1130426P1130428P1130424P1130423P1130421P1130419P1130420P1130425

Älskar verkligen den här blusen men jag grämer mig fortfarande över den missade Multi Anglais tunic  som jag sååå gärna vill ha men i Sverige är den nästan lite för dyr tycker jag. Men jag ska fundera över semestern och kanske sälja några gamla som aldrig används för att kunna sponsra den.

582153-0001_3

(bild från Nelly)

Ha en skön kväll bloggisar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Jättefin blus, har aldrig sett den tidigare tror jag :-)
    Hoppas allt e bra med dig.
    kram Maria

    SvaraRadera
  2. Vilken ljuvlig blus!!! Skorna är skitsnygga. Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. Skönt att vara för sig själv ibland! Vilken snygg dagens! Änglablusen är så vacker! Har också lite packproblem.. Vad tar man med sig till Island liksom :P Får kolla väderprognoserna eller ha två resväskor med mig; en med sommarkläder och en med vinterkläder ;) Kram

    SvaraRadera
  4. Du är så fin i den blusen! Njut av den i stället för att gräma dig över dan andra...
    Och packning... ja, det är ju ett kapitel för sig! Vi är ju precis hemkomna från semestern och det var då samma dilemma innan vi åkte. Jag kan bara säga lycka till!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Ja fy sjutton för all packning! Man är som en kringresande cirkus varje sommar.....
    Fin blus! Kram

    SvaraRadera
  6. Vi ska oxå till ön, åker på lördag. Men nu är vi nere i Varberg, ska åka hem på torsdag och tvätta. Måste packa för alla väder har jag märkt ;-) Här är det inte alls så varmt som jag hade tänkt :( Regn var-och-varnannan dag, fy så tråkigt!

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Jag hatar verkligen att packa, men när man som du har det mesta i huvudet redan, är det ju egentligen ganska lätt! Gillar din outfit, som vanligt! Jeansen är supersnygga och så bra längd. Så snyggt med dragkedjan! Påminner mycker om Levi´s jeggings som jag inte hittar någonstans i min storlek men provade på Freeport. Supersnygga!!!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Snygging!!! Blusen är som en DRÖM! Skulle gärna få hamna hemma i min garderob;)

    Kram fina!
    Adela

    SvaraRadera
  9. Låter som mycket att packa..suck! Hjälper det om jag säger att du är skitsnygg? :-D Riktigt superfin outfit och du är så vacker.

    kramar!

    SvaraRadera
  10. SUPERFIN var du i blusen, själv ska jag försöka haffa denna på REA när det blir dags för det. Den är vacker men även den rätt så dyr. Du är supervacker i den, grattis till ett fint köp!
    KRAM fina du!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar