VivanDivan

VivanDivan

fredag 8 juli 2011

Nyklippt, smultron och dåligt internet

God morgon! Det blir inte mycket bloggande nu när jag är uppe i sommarstugan. Det är sååå dålig internetanslutning. Man får försöka publicera lite när man kan och då är ju fördelen att använda Windows Live Writer att blogga i för där kan man ju skriva inläggen offline och sedan publicera till bloggen. Kan verkligen rekommendera det för alla som bloggar med Blogger och har problem. Jag tänkte jag kunde göra ett inlägg snart som beskriver hur man kommer igång. Men det tar jag sen. Har sjukt mycket att skriva och massa bilder så i helgen kommer jag bombardera er med inlägg :-)

Vi åker nämligen hem idag. Var meningen att jag skulle åka hem redan igår för jag var in till jobbet för ett möte och lite restjobb. Hade dessutom en tid hos min frisör för att byta extensions och klippa igenom lite.Sedan hade jag tänkt åka hem till T och umgåtts lite men då han jobbade sent och Emilia var såååå ledsen och saknade mamma kände jag att det var värt att åka 9 mil extra för att komma tillbaka till stugan och vara med barnen en sista kväll och dag innan det är dags att åka hem.

Underbart väder här idag och nu på morgonen har vi plockat smultron på strå som det växer massor av här. Underbart gott. Nu ska vi se om vi törs bada lite i den kalla källsjön. Ja, barnen törs förstås. Bara mamman som är badkruka :-)

P1130033P1130038P1130040

En gårdagens kan ni få också med nya frippan (som ju inte är ny, bara upprfräschad). Fotograf = Emilia så bilderna blev “otroligt bra” :-). Klädsel var Odd Molly silk sleeveless i vintage rouge strlk 0 och korta jeansleggins från Pieces.

DSC_1138DSC_1144DSC_1156

DSC_1182

DSC_1186

P1130032P1130031

 

Ser ni hur jag sitter och kliar. Sjukt mycket knott, mygg och broms här vilket är lite synd men med Aloe Vera och Salubrin går det att få bort det mesta av klådan.

DSC_1173

Jag återkommer med fler bilder från vår vecka i paradiset. Nu ska vi gå och bada

Ha en fin fredag kära vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Härligt med besök hos frissan. Ni verkar ha det supermysigt i sommarstugan, precis som det ska vara. :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så mysigt det ser ut - och vilka smultron!! Jättehärliga sommarbilder :-) Och du är lika fin som alltid - som ett smultron i den fina klänningen!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Snyggt!!!!!!

    Ser ljuvligt ut...ta det lugnt och njuuuut!

    KRAM ♥

    SvaraRadera
  4. Så bra ni verkar ha det i stugan! Gillar verkligen din frisyr med. Snyggt när man får intrycket av långt hår men blir överraskad av något lite roligare än då :) Visst kan man köra en hel massa mil när det handlar om kärlek och saknad! Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar