VivanDivan

VivanDivan

torsdag 24 oktober 2013

Jag saknar Odd Molly

Halloj vänner! Tack för era råd, pepp och tips angående min mage. Självklart inget att gräva ner sig för och det är ju toppen att jag vet vad problemet är så att jag kan få rätsida på hur jag mår. Känns mycket bättre idag men igår unnade jag mig faktiskt att gräva ner mig lite och vara lite deppig. Det får man väl? :-)

Hörrni Odd Molly-vänner därute…hur känner ni för Odd Molly nuförtiden? Jag har knappt sett åt höstens kollektion och har inte alls så många plagg på önskelistan. Mycket annat som lockar mycket mer. Funderar ständigt på att sälja av en massa Mollysar men så blir jag sådär sentimental. Herregud, hur man nu kan bli det över klädesplagg. Men med Odd Mollysar är det så för mig. de är mer än bara plagg, de är liksom både vackra att se på, förnimmer en gemenskap som jag faktiskt hittat genom dem i alla andra Odd Molly-tjejer därute och en del av mig som alltid finns i mitt hjärta även om jag inte bär Odd Molly så ofta längre. Men jag saknar det lite faktiskt. Saknar att vänta på nästa släpp och se vad godbitarna är. Ha koll på vad vartenda plagg heter. Ni kanske märkt att jag inte skriver ut produktnamnen på Mollysarna längre och det är helt enkelt bara för att jag glömt dem. Men senaste kollektionerna har det liksom inte varit något nytt. Inga såna där must-haves som tidigare. Har varje år trånat över åtminstone nån kofta som jag absolut måååste ha men så är det inte iår. Har inte hittat en enda kofta jag skulle vilja ha och det är ju supertrist. Har köpt en kjol, en blus och ett par byxor som jag för övrigt fick igår och faktiskt funderar på att skicka tillbaka. Får se, ska fota dem nån dag här så ni kan ge mig råd. Men det är liksom inte samma sak längre. Är det jag eller är det fler som känner såhär? Antagligen bara jag och att jag kanske ändrat min stil lite men det är i a f jättetrist och jag saknar det….

Här nedan ett par outfits som jag faktiskt gillar (och ja ni kan ju kanske gissa att det är de mönstrade byxorna nedan jag klickat. Och på rea t o m. Individuality Pants heter de men tyckte de var lite stora så jag vet faktiskt inte om jag ska behålla dem…)

130117-odd-molly-lookbook-fw13-0671_9853

Och här kommer några andra inspirationsbilder. Alla lånade från Odd Mollys hemsida

130117-odd-molly-lookbook-fw13-3311_3272130117-odd-molly-lookbook-fw13-b-0231_9007130117-odd-molly-lookbook-fw13-b-2531_3038130517-od-lb-fw13-c-1611_1071130517-od-lb-fw13-c-1821_9126odd-molly-lookbook-fw13-8_5912odd-molly-lookbook-fw13-16_6806odd-molly-lookbook-fw13-17_4031odd-molly-lookbook-fw13-22_2566odd-molly-lookbook-fw13-23_9266odd-molly-lookbook-fw13-24_4638odd-molly-lookbook-fw13-29_4418

Kanske de här bilderna man ska spana på för oj vad jag tyckte alla dessa outfits var fina. Nu har jag fått lite Odd Molly-feeling igen känner jag. För visst är det fina bilder och fina combos?

Nu har min man lagat älgsoppa här som är bland det godaste jag vet så nu ska vi torsdagsmysa

Ha en fin kväll

Puss & Kram
/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Jag har sålt av väldigt många Mollysar då jag också tröttnat en hel del på det men det är också för att jag tycker kollektionerna är alldeles för lika varandra hela tiden + att jag tycker det är alldeles för mycket pengar att lägga på kläder. För det är ju trots allt bara kläder :-) Jag tar hellre pengarna till en rolig resa med familjen eller unnar min son något fint. Känns bättre inombords också:-)

    Älgsoppa lät intressant. Aldrig smakat det :-D
    Ha en mysig kväll fina Vivvi!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja jag har faktiskt sålt av massor av Oddisar på Tradera. Kanon.
    Man får nästan tillbaka hela summan man köpt dom för. Kanon.
    Många läckra bilder du bjuder på.
    Vill ha så mycket nytt hela tiden.
    Förresten så vad fin du är i uppsatt hår du visar i ett inlägg. Super fint.
    Du har ju ett så fint nätt ansikte söta du.
    Ha det bra
    Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Ja det är inte så mycket OM denna höst. Men jag gillar deras koftor , det andra är sämre tycker jag. Kram Nilla

    SvaraRadera
  4. Jag håller med dig om att det inte kommit så mycket nytt fint i år. Men det som är bra med OddMolly är att det är ett bra andrahandsvärde så man kan sälja vidare om man tröttnar. Jag längtar tills nov/dec då vårens släpp är, då kommer nämligen kuddar och filtar:)
    Trevlig helg
    Kram Louise

    SvaraRadera
  5. Jag har det precis likadant. Vill inte ha något och tycker mest det är en repris på plagg jag haft tidigare. Jag har såld av det jag inte använder, och det känns jättebra. Varför ska det bara hänga där? Jag vet att om det går månader utan att jag använder ett plagg så kommer jag inte använda det heller.
    kram

    SvaraRadera
  6. Vilka läckra byxor! Synd med storleken dock. Själv blev jag som mest sugen på raggsockorna haha, men det säger nog mer om mig och att sinnet längtar till stugan just nu än om kollektionen. :) Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar