VivanDivan

VivanDivan

tisdag 4 september 2012

Feel like an angel och morgonshopping

God morgon alla sötnosar. I morse har jag shoppat lite såhär på morgonkvisten. Men jag är tveksam att nån av er skulle gissa rätt om ni försökte för det är inget klädesplagg, väska eller skor eller liknande utan….

…ett nytt badkar.

3607750A

Hörnnbadkar med bubbel som vi ska ha i vårt nya badrum som ska byggas så småningom. Gäller att passa på när man hittar ett till 70% rabatt :) Och hemleverans var det också. Toppen toppen….

Det var morgonshoppingen det. Och nu undrar ni förstås vad jag menade med resten av rubriken på inlägget. Jo det ska jag tala om. Min hjärna är för tillfället full av toner från en låt som verkligen har fastnat och jag skämtar inte om jag säger att jag lyssnade på den på repeat hela hemresan från jobbet igår…:-) Lyssna själva…

Sååå bra…

En liten dagens kan ni väl få också då. Helstassad i Hunky Dory (byxor XS och blus S). Stövlar Minnetonka.

P1230869P1230870P1230871P1230875P1230873P1230874P1230876P1230877P1230878

Tyckte det passade med lite fransar och tofsar när man ska på cirkus ikväll hi hi…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. kul med nytt badkar! Lyx! : )
    Undrar bara varför du alltid skriver upp strl på dina kläder som du har på dig? är det såå viktigt! : )?

    SvaraRadera
  2. Och varför stör sig ovanstående person på det???? Det som är bra med att hon anger storlek är att du kan jämföra detta med dig själv och därmed få lite vägledning i storleken vid kanske ev. inköp av samma plagg....Jag diggar dig iallafall såååå mycket

    SvaraRadera
  3. Vad är det för ton ni ovanstående har? Vivvi skriver väl vad hon vill på sin blogg. Att ange storlek kan väl inte störa. Jag har XL i allt men tar inte illa upp om andra har betydligt mindre storlek på sina plagg.
    /Catte

    SvaraRadera
  4. Halloj ni som svarat! Kör lite samlingssvar här. Får väl ställa en fråga sen vad ni läsare vill ha, storlekar eller inte he he...

    Men för att svara på frågan varför jag skriver ut det så är det för att jag om jag INTE gör det får frågor vilken storlek jag har. Vet många som är intresserade av att höra hur vissa plagg är i storlek, speciellt Odd Molly där storlekarna varierar rätt mycket och då kan det vara bra att se kanske om en normal 0-1a som jag är tagit en 0a eller 1a eller kanske 2a. Så det är väl därför. Själv bryr jag mig inte ett dugg om jag skriver ut det eller inte. Snarare så att jag ibland känner mig lite dum. Jag är inte jättenöjd med mig själv och min kropp men jag är en viss storlek och accepterar det och det är absolut INTe på något sätt så att jag vill framhäva vad jag har för storlek. Skulle ju givetvis skrivit ut om jag hade 4 också om det kan hjälpa nån...Ja, lite så tänker jag :)

    Ha det gott alla tre och tack för era åsikter och kommentarer :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Vad fin du blev i den blusen :)
    Kram
    /elisabeth

    SvaraRadera
  6. Vem sjunger? Jätte bra låt

    SvaraRadera
  7. Hej, jag är själv en 0 eller 1 i stl och så många stör sig på det( kanske avunsjuka )Mvh Lena

    SvaraRadera
  8. Det är superbra att du skriver ut storlekarna så man har något att jämföra med om man själv vill köpa plagget. Trodde alla människor förstod varför man skriver ut storlekarna men tydligen inte haha.
    Superfin outfit förresten!
    Kram

    SvaraRadera
  9. vad snygg den var!!! Aldrig sett.
    Kram Cia

    SvaraRadera
  10. tack för gott svar kära du! : )
    Dem andra tog verkligen illa upp för att jag frågade just den frågan, men det gjorde inte du! det tycker jag va bra : )) det va bara en fråga, inget påhopp!

    ps. det är verkligen sista gången jag vågar fråga något, om dina läsare tar illa vid sig..
    /karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fråga på bara Karin :-)

      Det ska mycket till för att jag ska ta illa vid mig och frågar man inte så får man inget veta är min filosofi :-)

      Kram kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar