VivanDivan

VivanDivan

fredag 28 februari 2014

Lyxmiddag är det klart man ska ha när man fyller 8

God morgon vänner! Eller ja, det är snart lunch här och den här förmiddagen har gått i ett. Jag har packat,  och jobbat, checkat in online på flyget, bokat bussbiljett, bokat taxi från Heathrow och samtidigt tagit hand om de små. Emilia var jättehängig igår kväll och mådde illa och hade fortfarande huvudvärk så vi bestämde att hon skulle få vara hemma en dag till. Felix passar också på att vara ledig då han ändå har sportlov och ingen skolplikt heller för den delen då han går i förskoleklass. Nu väntar jag bara på lite avlösning här så jag får åka in till kontoret en sväng för lite mer jobb och sen går bussen till Arlanda.

Igår hade vi lite försenad födelsedagsmiddag för vår lilla 8-åring som ju var riktigt dålig på sin födelsedag i förrgår så vi tog det en dag senare. Och som traditionen bjuder får födelsedagsbarnet välja mat. Och hon är en liten gourmet min lilla tös och valde hummer, krabba och svampkrustader. Hummern gratinerades och krabban åts färsk med en god sås till. Och oj vad hon njöt lillan även om hon inte var helt kry. :-)

DSC_0202DSC_0203DSC_0204DSC_0207DSC_0208DSC_0209DSC_0210

Till efterrätt hade hon önskat sig sån där drömtårta (chokladkaka med cocos), grädde och chokladsås. Och givetvis fick hon en sån…

DSC_0211DSC_0213DSC_0215

Nu ska jag runda av här och stänga väskan innan det är dags att fara. Önskar er en underbar fredagseftermiddag

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Grattis till stora tjejen! Vilken gourmet. Ha en bra kväll. Kram Anette

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar