VivanDivan

VivanDivan

lördag 15 februari 2014

Finaste alla hjärtans-korten jag någonsin sett

God morgon alla fina! Hade ni en fin alla hjärtans dag igår? Här var det mest som en vanlig dag fast med tidigt sängågende för en krasslig mamma. Usch, vad rutten jag kände mig som inte hade fixat något fint, mysigt eller nånting igår till min fina familj. Orken har helt enkelt inte infunnit sig den gångna veckan efter influensan och allt och igår var jag också helt död när jag kom hem från jobbet. Efter taco-middag gick jag faktiskt helt sonika och lade mig. Gav t o m bort glaset med rödvin som T så fint hade slagit upp till mig och bytte mot ett glas treo istället och sen sängen. Orkade inte ens titta på TV utan däckade direkt. Så det var den alla hjärtans dagen det. Men jag tänkte att jag får fixa någon mysig överraskning till dem en annan dag istället. Då blir ju överraskningen desto större eller hur? :)l

Men jag blev i a f bortskämd av mina små med så underbart fina teckningar och kort att jag nästan började gråta. Och de har skrivit alldeles själva också med små hjärtan och ord som betyder mer än allt. Och Felix stavning av alla hjärtans dag är ju sååå gullig att jag dör. “Ala lätajns dag”. Gulleplutten som är så duktig :)

DSC_0801DSC_0797DSC_0798DSC_0799DSC_0800DSC_0802DSC_0803DSC_0805

Så idag ska jag i a f ta med mina små på bio och se Frost. Och så blir det nog en liten semelfika också på stan innan eller efter bion. Japp, så får det bli. :) Sen ska jag ställa mig i köket och laga en fantastisk lördagsmiddag till hela familjen. Kanske plankstek, det var länge sen….vi får se vad det blir men idag blir det en Vivvi-bryr-sig-om-sin-familj-dag :)

Ha en fin lördag alla söta

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar