VivanDivan

VivanDivan

tisdag 11 februari 2014

Börjar sakteliga komma tillbaka

Halloj vänner! Fy tusan vilken pärs vi varit med om senaste veckan. Har nog aldrig varit sån här bloggtorka på bloggen förut men jag har på riktigt varit helt sänkt sen i onsdags kväll. Det började ju med Felix förra söndagen och jag var hemma med honom må-on. Så onsdag eftermiddag började jag hosta och huvudvärk, ledvärk och feber slog till som en blixt. Sent på kvällen hade jag över 40 graders feber och då tempade T även Emilia som kom in till oss och var som ett element. Även hon hade närmare 40 grader och på natten började även T hosta och fick feber så torsdag morgon var vi fyra små ynkliga som blivit sjuka. Det rackiga var ju att stora E skulle bo hos oss hela veckan då hennes mamma skulle resa bort men vi har faktiskt lyckas hålla oss undan så att hon ännu inte blivit sjuk i a f…peppar peppar. Stackars T dock som fått gå upp i a f och köra och hämta till skolan torsdag och fredag men som tur var fick han en ganska lindrig variant och återhämtade sig rätt fort. Jag däremot blev som barnen helt sänkt med febertoppar upp emot 40 grader ända till söndag. Igår var första dagen febern gick ner och jag kunde äta lite. Även barnen har varit dåliga på att äta och speciellt Felix då som varit sjuk sen förra söndagen (ja, det höll i en hel vecka för honom) är riktigt svag nu plutten. Men barnen har varit feberfria nu igår och idag så imorgon ska vi hoppas vi orkar gå tillbaka till jobb och skola. Håller tummarna i a f….Men fy vilken influensa. Har nog aldrig varit med om liknande…eller kan inte minnas senast i a f. Riktigt eländig och vi är inte så kaxiga här hemma just nu.

Så ni får ursäkta min frånvaro här men det ska väl förhoppningsvis bli ändring på det nu. Ni som följer mig på Instagram (VivviLouice heter jag där) har kanske sett en eller annan bild men annars har jag varit helt off från cyberspace.

Har inte så mycket roliga bilder heller från veckan som ni kanske förstår men hittade några på underbara tulpaner som jag kan bjuda på. Det piggar ju upp lite i a f :)

DSC_0636DSC_0644DSC_0645DSC_0649DSC_0650

T o m i badrummet är det lite lyxigt med några tulpaner ibland eller vad säger ni? :)

DSC_0653

DSC_0654

Hoppas ni haft det bra vänner och att ni inte lämnat mig nu när jag varit borta :)

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Fy, vilken pärs! Feber gör ju verkligen att man blir totaldäckad :-( Skönt att ni är på väg tillbaka!

    SvaraRadera
  2. Min jisses Vivvi - vilken pärs ni varit med om!!! Hoppas hoppas ni inte tar er ut för tidigt och tar det lite lugnt så ni hinner komma i fas, det är ju oftast det svåraste de första dagarna som "frisk" - och kanske särskilt för barnen. KRAM!! Milla

    SvaraRadera
  3. Åh, stackars er. Ta det lugnt och var rädda om er! Jag är kvar. :)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar