VivanDivan

VivanDivan

lördag 15 februari 2014

Frost får högsta betyg meeeen…

Halloj vänner! Nu har vi hunnit med bio, en fika på stan och lite handling här samt nästan fått hjärtattack efter damstafetten i OS som gick tidigare idag där Charlotte Kalla och company tog guld. Såååå spännande :)

Snart ska jag börja lite med lördagsmiddagen här men först lite recension av filmen. Vi tyckte alla att den var grymt bra. Rolig, spännande, kärlek och bra sång och musik. Grym helt enkelt för både liten och stor och jag är himla tacksam att barnen fortfarande är små och vill gå på tecknad film med sin mamma. Vem ska jag gå på bio med sen då och se alla härliga Disneyfilmer? Den får i a f fem VVVVV av oss och har ni inte sett den gå och gör det! :)

Meeeen, en sak vi alla blev lite konfunderade över var vart den där scenen som de visade på julafton på Kalle Ankas jul hade tagit vägen? Den var nämligen inte med i filmen. Ni vet när snögubben och renen “slåss” om moroten på den hala isen. Nope, det är faktiskt inte med i filmen….skumt va?

Nu blir det middagstillverkning. Hade tänkt mig svampkrustader till förrätt, smördegsinbakad rostfilé till varmrätt och så citronfromage till efterrätt. Låter inte så dumt  va? Synd bara att jag inte kan äta krustaderna men jag tar ett glutenfritt rostbröd och smörsteker till mig. Men hittade faktiskt glutenfri smördeg så vi får väl se hur den blir :)

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

 1. Vi supergillade också Frost men funderar på var den scenen tog vägen. Det var ju liksom den som jag såg framemot ;). Nå filmen är mycket bra och på SFs hemsida kan man titta på den bortklippta scenen.

  Ha en fortsatt trevlig helg.
  Ulrica

  SvaraRadera
 2. jag tänkte desamma jag!

  En fråga - du äger möjligtvis inte någon odd molly pukka wrap cardigan och är i sådana fall inte intresserad av att sälja? Den är ju så snygg men tyvärr gammal och finns inte i butiker!

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar