VivanDivan

VivanDivan

torsdag 27 februari 2014

Årets bästa reafynd ny serie och stressad

Halloj sötisar! Just nu är jag helt galet stressad, PMS-irriterad och allmänt grinig känner jag. Har inte alls hunnit med allt jag tänkt idag när jag var hemma. Ta hand om småttingar, städa lite, tvätta, packa och jobba…det gick inte ihop sig helt enkelt och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra näst. Ni vet när man är så stressad att man inte kan ta tag i nånting. Phjuuu, måste nog sätta mig och göra något helt annat en stund för att få tillbaka energin. Kanske kika på ett avsnitt av en ny serie jag hittat som verkar superbra. Continuum som är en SciFi-deckar-serie typ och riktigt spännande. Har bara sett tre avsnitt än men den känns lovande :)

Sen blir det lite försenad födelsedagsmiddag för lilltjejen som är mycket piggare idag än igår. Hon har beställt hummer, svampkrustader och chokladtårta. Så just nu står T i köket och förbereder och jag sitter som sagt och är uppgiven för att jag är så stressad :)

Kom på att jag ju glömt visa en dagens outfit från min Zürich-resa förra veckan. Var in på Tullhuset Living förr-förra veckan tror jag det var och det var fortfarande en hel del rea kvar och mycket till 70% rabatt. Och så där hängde ju min drömblus i ett enda ex i storlek 34 till 70% rabatt. Har den redan i svart och älskar den. Så användbar och det var ju liksom menat att jag skulle ha den eller vad säger ni? Kommer i a f från Valerie och förra veckan kombade jag den med byxor HunkyDory och skor Ash. As simple as that

DSC_0122DSC_0123DSC_0125DSC_0120DSC_0119DSC_0126DSC_0115DSC_0116DSC_0117

Nu ska jag återgå till att koncentrera mig på lite jobb här innan maten. Ha en fin kväll alla rara

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar