VivanDivan

VivanDivan

onsdag 5 februari 2014

Resten av utedagens…

God morgon raringar! Ytterligare en natt här med hög feber för prinsen och inatt tog T Felix rum direkt så jag och Felix har huserat själva i vår stora säng. Det känns tryggare för både mig och Felix att ha honom nära när han har sådär hög feber. Han vaknar ofta och vill ha vatten eller sällskap på toaletten och behöver närheten av mamsen så då möblerar vi om lite. Nu på morgonen hade han 38.5 så fortfarande hög feber och jag misstänker att det kan bli en hel vecka hemma för honom. Imorgon byter vi dock av och jag får åka iväg till jobbet och T är hemma. Sen hoppas vi att Emilia klarar sig och än så länge visar hon inga tecken på att bli dålig. Håller alla tummar för i helgen tänkte jag ta med småttingarna på Frost på bio då den går här i pyttestan och då hoppas vi ju att de håller sig friska. Håller det lite för mig själv än så länge så att de inte blir besvikna om de skulle vara sjuka och så blir det ju en glad överraskning istället :)

Det regnar ju inte tätt med outfitbilder när man går hemma såhär men kom på att jag tog lite fler bilder än dem ni redan sett när jag fotade ute i söndags. Då utan koftan so here we go :) Tröja Love Forever, jeans Blue Rags, stövlar Ldir och sjal By Malene Birger

DSC_0734DSC_0735DSC_0736DSC_0737DSC_0738DSC_0739DSC_0740DSC_0741DSC_0742DSC_0743

Ha en underbar onsdag alla fina så hörs vi senare. Kanske kan blir lite vårinspirationsbilder eller nåt sen. Gillar ni sånt? Collage och sånt? Tycker det är kul men tar ju lite tid och därför frågar jag om det är något ni vill att jag fortsätter med….:)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar