VivanDivan

VivanDivan

torsdag 13 februari 2014

Nejmen har jag shoppat i feberyran

God morgon bloggisar! Oh my god vad jag var slut igår när jag kom hem. Efter maten gick jag faktiskt helt sonika och lade mig. Barnen kröp också ner hos mig och vi somnade alla tre. Tror nog inte nån av oss riktigt är i fas än efter influensan. Jag var som en zombie hela dagen igår och hade huvudvärk och kände mig inte alls på topp. Kunde liksom inte tänka kände jag. Den här dagen blir nog inte bättre för redan nu har jag huvudvärk och känner mig allmänt kulen och skulle helst vilja krypa tillbaka ner i sängen. Men nej, det går ju inte, nu är det nog med sängliggande. Så det är bara att kämpa på. Det är ju helg snart igen :)

Men vet ni en annan lustig sak. Eller helt sjuk egentligen. Igår fick jag en avi med posten från Zalando att jag hade ett paket att hämta. Och jag tänkte och jag tänkte…kom verkligen inte på vad jag beställt så jag fick gå in i mailen och kolla. Jodå, en beställning i lördags minsann på ett par skor. Jaha, det går tydligen att shoppa i feberyran också och när jag tänker efter så kommer jag ju ihåg att jag tyckte jag kunde få tröstshoppa något när jag låg där med över 39 graders feber på lördagen och tyckte synd om mig själv. Och inte nog med ett par skor, två blusar är på väg hit tydligen också så jag var riktigt i farten ha ha… :)

Dagens idag blev rätt svart men här kör vi ändå. Jeans G-star, blus H&M, skor Friis & Co och sjal Ester Elenora.

DSC_0769DSC_0770DSC_0772DSC_0773DSC_0775DSC_0776DSC_0777DSC_0780

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Visst är det underbart att man inte minns vad man klickat hem. Jag är inte febersjuk men minns inte alla gånger heller vad jag beställt. Men det klart du gjorde rätt i din feberyra. Jag väntar också kläder från Zalando som jag hoppas kommer senast i morgon.
    Har också haft huvudvärk två dagar på rad fast jag inte är sjuk och jag hatar det.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Alltså. Du är så himla, himla fin.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar