VivanDivan

VivanDivan

söndag 16 februari 2014

Somna till Mellon…

God morgon på er finingar! Det blev trerätters middag igår men njae, får inte så högt betyg av kocken själv. Familjen tyckte i a f det var gott så det var väl huvudsaken men svampstuvningen till krustaderna blev lös, den glutenfria smördegen var kass och föll sönder och blev inte alls frasig och fin som smördeg ska bli utan kompakt och seg. Nej usch, blev inte bra alls men smaken var det inget fel på i a f :-)

Sen var det Melodifestival på agendan och citronfromage till det. Gudars vad jag älskar citronfromage. Sååå fräscht på något sätt och med lite frukt till blir det en utmäkt lätt dessert. Tjejerna ville dock hellre ha chokladpudding och Felix äter ju inte sötsaker knappt så han fick fruktsallad. Alla måste känna att de får något just de tycker är smaskigt till Mello-myset tycker jag :)

IMG_3690

Bilden ovan var det enda som blev fångat av vår middag då vi var lite för hungriga för att tänka på kameran plus att det som jag skrev ovan inte blev så “snyggt” :)

Tyckte för övrigt Melodifestivalen igår var rätt trist. Ingen höjdarlåt alls men vilken skräll det blev till slut med Oskar och Ace till final. Alla stora namn åkte ut och det var ju riktigt skrälligt men kul också. Levererar de inte ska de inte gå vidare, så är det. Men Björn Gustafsson var ju bra i a f som vanligt. Mer Björn till folket tycker jag. Han livar ju upp de mest trista tillställningar :-) Det var dock det sista jag såg igår kväll för innan resultatet meddelades somnade jag faktiskt i soffan. Har nog aldrig hänt att jag somnat till Melodifestivalen förut. Så jag fick faktiskt fuska och kika på nätet senare när jag vaknade till. Skäms Vivvi schlagernörd!!!! Inte OK!!!!

Men grattis i a f Oscar och Ace, kul med lite nytt blod i finalen…

Nu ska jag och Emilia göra oss iordning och åka iväg på hennes alldeles första pool-spel med innebandylaget. Match på riktigt liksom och hon är jättespänd sötnosen. Själv kommer jag nog dö sötdöden hundra gånger om men lite nervös är jag nog allt ändå :)

Ni ska få en utedagens också från igår om en stund. Tills dess önskar jag er en riktigt fin dag

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar