VivanDivan

VivanDivan

söndag 2 februari 2014

Utedagens och liten sjukling

Hej finingar! Idag har jag suttit på ett lekland i nästan tre timmar medans Emilia var där på kalas. Gick dock ingen nöd på mig för det var ett antal andra föräldrar där som jag hade mycket trevlig pratstund med. lite fika och lite mat och samtal om löss, springmask och annat väsentligt som dyker upp när man har barn i samma ålder…ha ha, skiljer lite från samtalsämnena vi kanske hade för 20 år sen :)

Sen när vi kom hem låg Felix nedbäddad i vår säng under överkast och båda täckena och frös och hade ont i huvudet sa han. Kokhet och alldeles blank på ögonen tempade jag honom och jodå…38.2 hade han då och nu har nog tempen stigit ännu mer. Han ville inte ha någon kvällsmat och vill bara ligga under täcket lille plutten. :-( Så vi hade precis diskussionen och kom överens om att jag blir hemma med honom imorgon. Tänkte häromdagen faktiskt att oj, vad skönt att det var så länge sen nån av småttingarna var sjuka och det är ju klart att det ska slå till då…

Innan jag åkte med Emilia till leklandet hann jag faktiskt med en utedagensplåtning också. Ut med stativet och självutlösaren i snön och snippade av lite bilder…snippade….säger man så förresten? Snappade, knipsade, äsch, jag kommer inte på nåt bra ord. Knäppte av ett par bilder var det jag ville ha sagt :)

Dagens bestod av tröja Love Forever, kofta AJ 117 Project, jeans Blue Rags, sjal By Malene Birger och stövlar Ldir

DSC_0723DSC_0724DSC_0725DSC_0726DSC_0727DSC_0730DSC_0732DSC_0733

Nu ska jag mysa lite med min man faktiskt när de små somnat. Lite citronmousse har han preppat i kylen har jag sett så nu blir det att tända lite ljus och smaska lite bara vi två :) Det kan man väl få ibland?

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar