VivanDivan

VivanDivan

fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag…får lite prestationsångest

God morgon mina vänner! Alltså, jag kan inte direkt påstå att jag är frisk och kry och orkar springa runt som en lärka och kvittra precis. Nej, fy vad risig jag är fortfarande. Igår hade jag sådan gräslig huvudvärk hela dagen att jag uppriktigt trodde jag skulle kräkas ett par tillfällen. Blev inte bättre av tabletter eller nånting. Sen på kvällen när jag kom hem var det lika illa och jag gick helt sonika och lade mig vid halv sju. Felix var också lite trött och hängig och gjorde mig sällskap. Vi somnade båda två men jag vaknade till lite senare och tittade lite på TV en stund innan jag somnade igen. Och tror ni inte att den där j-a huvudvärken sitter kvar nu idag? Jodå, somna med huvudvärk och vakna med densamma så nej, jag vill inte påstå att jag är helt kurerad från den där influensan än. Tar nog på krafterna mer än man tror. Men idag är det i a f fredag och i helgen kanske jag får vila upp mig lite.

Insåg också att det ju är alla hjärtans dag idag. Brukar alltid göra något ambitiöst för familjen på alla hjärtans dag men iår har jag verkligen iiiiinga uppslag till nån kul överraskning. Usch, känns så trist att komma hem med blommor och små hjärtnallar eller vad nu standard är. Vill ju göra något speciellt från hjärtat som en mysig överraskningspicknick eller nåt jag liksom fnulat på ett tag. Nånting speciellt. Men det står verkligen helt still i huvudet och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Har ni några tips bloggisar? Anstränger ni er på alla hjärtans dag? Eller tycker ni att det är kommersiellt trams? Berätta gärna :)

Dagens idag blev blus Odd Molly, jeans G-star, skor Ash och pälskrage Plain Vanilla.

DSC_0781DSC_0783DSC_0782DSC_0784DSC_0785DSC_0787DSC_0788DSC_0789DSC_0791DSC_0793DSC_0792DSC_0794DSC_0795DSC_0796

Sådär ja, nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett och lite hostmedicin och sen kör vi fredag här.

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Sååå snygga jeans! Vilken är modellen på dem och vart finns dom att köpa? :) Dom sitter ju som en smäck på dig!

  SvaraRadera
 2. Fina blusen är så snygg på dig...jag sålde min då den var något trång på mig.
  Brukar äta lite gott och köpa varsin alla hjärtans-bakelse.
  Bubbel blir det också och lite choklad till maken.
  Hoppas huvudvärken ger med sig.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Fina du. Hoppas du mår bättre och får en bra kväll. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jag tycker inte blommor är trist standard. Jag älskar snittblommor men har det väldigt sällan hemma. Vi gick på familjeteater och sedan lite vuxnare finrestaurang. Jag hade fixat olika "chokladbollar" från raw food café. Mycket gott!
  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar