VivanDivan

VivanDivan

tisdag 18 februari 2014

Varför måste vissa bara förstöra?

God morgon Zürich säger jag den här tisdagsmorgonen! Vi kom sent igår kväll så det var bara att ta något i hotellrestaurangen att äta och sen marsch pannkaka rakt i säng. Vet inte hur det är med er men jag blir galet trött av att resa. Även om det inte är så långt blir jag verkligen helt galet sovtrött. TV-utbudet var väl inte det bästa för allt är dubbat till tyska typ och tyska är ett språk jag tyvärr inte lärt mig. Öppnade datorn för att surfa lite men så strulade wifin förstås och jag orkade inte gå ner till receptionen eller ringa heller för den delen så jag slog helt sonika ihop och somnade. Sov ganska bra dessutom och vaknade utvilad. Hur skönt sover man inte i hotellsängar? Det är något med lakanen som gör att man liksom inte vill gå upp :-). Men men, upp måste jag för idag blir det lång workshop och ikväll hoppas vi kunna åka in till stan och se lite sightseeing. Har aldrig varit här förut så det ska bli spännande :)

Och tänk, igår blev det en stund med två trevliga kollegor på Arlanda också innan planet lyfte. Ett glas vin och jordnötter och trevliga samtal. Tänk att jag är så lyckligt lottad som har bästa kollegorna att jobba med. Och igår kväll träffade vi några till som redan åkt ner på söndagen.

01239cb6a603c459b2bf75815cd0bd310c4b962178

Men, egentligen skulle jag ju skriva om något annat. I helgen när jag och de små var ner på stan hade stans finaste blomsterbutik gjort ett såååå fint hjärta av tulpaner utanför på gatan. Sååå vackert. Ja hela stan var för övrigt alla-hjärtans-dag-pyntad men just det här hjärtat  var så himla fint tyckte både jag och mina små

01f94eaf32adffd8ce1cfe8e18a894b3554c133048_00002

Meeeen, så på söndagen såg det ut såhär.

1959351_10152632676734278_1381890156_n

Hur trist är inte detta? Någon som gått och sparkat omkring eller vad de gjort och förstört det fina hjärtat. Sååå himla meningslöst och detta är ett exempel av många där vissa människor bara förstör och jag blir så himla ledsen. Varför kan inte vissa se det vackra och meningsfulla med såna här saker? Varför måste de känna behovet av att förstöra? Vad får de ut av att göra detta? Jag begriper det inte och det gör mig så himla ledsens :-(

Visst är det gräsligt trist?

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

 1. En fin bild och en "ful" bild....verkligen trist.......
  Hoppas du får bra dag .
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Åh, är lite avis på er som skriver om Schweiz nu! Tillbringade ett år där. Kanske kan du kolla efter vo (originalversion) på tv-programmen eller text-tv?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Fy så trist det är med förstörelselustan.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vilket hjärta , så häftigt. Det är likadant i våra lilla stad ,de plantera växter men det är alltid på helgerna någon som välter eller rycker upp. Så meningslös. Blir så nyfiken på vad du jobbar med som tar dig ut i världen . Vore roligt om du berättade om din karriär . Om inte för att sporra andra kvinnor att de också kan. Ha det trevligt och vad kul att barnen har möjlighet att mysa era föräldrar.

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar