VivanDivan

VivanDivan

tisdag 4 februari 2014

Att ha någon som vakar över en…

Hallå i stugorna. Usch, här var det en riktigt jobbig natt. Felix hade riiiktigt hög feber, närmare 40 grader och mådde inte alls bra. Låg inne hos oss och jag kan säga att jag har inte sovit speciellt mycket och inte T heller. Fått följa med honom upp och dricka och kissa och resten av tiden har han legat som ett plåster på mig. Lille plutten, inte kul att vara så sjuk. T som skulle upp och jobba gav i a f till slut upp och lade sig i Felix säng istället.

Nu på morgonen hade lille prinsen 39.1 när jag tempade honom och det är stort sett omöjligt att få i honom alvedon. Han tokvägrar verkligen men jag fick i honom lite i a f här vid tiotiden då han vaknade till. Sen har han sovit sen dess. Men ingen frihet för la mama för det. Har jag rört mig mer än någon centimeter ifrån honom vaknar han till och blir orolig. Så jag är vackert fast här i sängen med honom. Tur jag har datorn och kan jobba lite i a f…

Men nån som verkligen vakar över lille prinsen är Chewbacca. Helt makalöst alltså. Den katten har inte lämnat hans sida på ett dygn nu. Undrar om katter kan känna på sig att han är sjuk eller också är det bara mysigt att ligga bredvid någon som är så varm. Gulligt är det i a f. En alldeles egen liten vaktkatt :)

Bilderna nedan är en salig blandning av Iphone-bilder och den systemkameran tagna det senaste dygnet så det är en salig blandning på kvaliteten som ni ser :)

IMG_3589IMG_3590IMG_3617IMG_3618IMG_3621IMG_3622IMG_3626

Ja, ni kanske förstår…

Puss & Kram

/Vivvi

5 kommentarer:

 1. Hur tycker du att det funkar att beställa från Isa Couture?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har beställt därifrån tre gånger tror jag och tycker det funkat bra :-) Snabba och fina paket. Fick fel storlek en gång mot vad jag beställt men det löste de toksnabbt och inga problem tyckte jag ;-)

   Kram
   /Vivvi

   Radera
 2. Katter är fantastiska, jag tror han känner på sig att det inte står rätt till med F och vill därför vara nära.
  Hoppas F kryar på sig fort.
  Jag är lite imponerad att era katter vill vara inne så mycket . Speciellt skogisar älskar ju att vara ute. Våra kisser är ute i stort hela dygnet och vi får vara glada om vi ser dem nån gång per dag. De kommer bara in om vädret är för dåligt.
  Kram
  C

  gang per dag,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för krya-hälsningen! :-) Faktum är att Birman vi har tokvägrar helt att hå ut när det är snö och Chewie går ut när man öppnar dörren åt honom men är ute Max en timme innan han ska in :-) Annat är det på sommaren förstås...
   Kram
   /Vivvi

   Radera
 3. Stackars liten - man är inte kaxig när man har så hög feber :-( Krya på er!

  Kram Nina

  Ps: Underbar kisse som vakar över lillhusse :-)

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar