VivanDivan

VivanDivan

söndag 23 februari 2014

En älskad kappa…numer skärplös…

Halloj vänner! Jag har visst helt glömt bort er idag. Imorse var jag och Emilia upp och iväg på innebandyträning och efter det har dagen bara flugit iväg. Har precis kikat klart på OS-hockey-finalen och oj vilken lam match. Kändes som värsta trista träningsmatchen och spelar man sådär utan vilja och go som Sverige är man inte värda ett OS-guld så det är bara att gratulera Kanada.

Igår var det dock gladare miner här hemma. Alcazar vidare till final och helt rätt tycker jag. Sååå himla proffsiga och rutinerade och gjorde ett superbra jobb. Var väl inte heller någon skräll att Anton Ewald gick vidare även om jag tycker låten var rätt trist.

Idag tänkte jag visa er lite bilder på en fin kappa som jag nog aldrig visat här i bloggen. En kär kappa som tyvärr inte används så mycket men nu är ju vädret perfekt för en lite halvtunn ullkappa och denna från Hunkydory tycker jag är sååå fin. Rotade dock fram den nu när jag skulle till Zürich och ja, jag gillar den fortfarande.

DSC_0055DSC_0053DSC_0054DSC_0056DSC_0057DSC_0026DSC_0071DSC_0072

Sjalen är från Ester Elenora och väska Michael Kors. Men vet ni, kappan är numer lite “sabbad”. Någonstans på hemvägen från Zürich tappade jag skärpet som hänger bak. Tycker ju liksom att det gör hela kappan så det är ruskigt trist. Har ringt Taxibolaget och imorgon ska jag testa med hotellet, Arlanda och SAS men det är väl inte så stor sannolikhet att det kommer tillrätta. Sååå trist :-(

Aja, inget att göra något åt. Vet inte om det går att få tag på “reservdelar” till en sån här kappa heller. Kanske får testa maila Hunkydory men det är nog inte så troligt att det går att fixa. Hade det varit vårens kollektion kanske men den här är ju något år gammal så jag vet inte jag…

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

 1. Usch va tråkigt på en snygg kappa. Måste fråga vart du köpt ditt nitbälte, som du brukar ha på dig... Såå snyggt!
  Kram Nina!

  SvaraRadera
 2. Jag har ett nitbälte som är lite kraftigare från Rehard (svart) och två lite nättare (silver och brunt). Båda B.Belt och är köpta på Tullhuset Livivng :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar