VivanDivan

VivanDivan

tisdag 25 februari 2014

Velourkvinnan is back

God morgon raringar! Tröttheten från igår morse hängde kvar igår kväll och jag slocknade efter sagoläsningen redan före nio. Kan vara så att influensan fortfarande hänger kvar också och att det var en väldigt intensiv vecka förra veckan utan återhämtning. Och så blir det ny resa med fullspäckat program i helgen. Phjuuu, men det är ju å andra sidan skönt att ha något att se fram emot hela tiden. Helgen efter det åker vi ju på  Melodifestival-final så den helgen blir inte heller någon rast eller ro men ack så kul.

Idag ska jag fixa klart födelsedagspresenter till lillfröken som fyller år imorgon. Handlade lite igår men iår är ett svårt år. Hon har en önskelista men har inte hittat hälften av det hon önskar sig så det är lite svårt. Men nåt hittar jag nog på :)

Imorse plockade jag fram Emilias en ChillNorway-velour-klänning hon har och helt plötsligt blev jag också jättesugen på att vara lite velourig. Skönare material finns ju inte och ChillNorway tillsammans med Odd Molly är ju mästare på fina velourplagg även om jag inte burit något på ett tag. Men idag plockade jag fram finaste Agat dress (tror den heter så) från ChillNorway. Lika som Emilias fast min är blå och hennes powder. Såååå skön….Till den har jag stövlar från Ldir och jeans G-star..

DSC_0175DSC_0176DSC_0177DSC_0178DSC_0179DSC_0180

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Mysig klänning...min är såld!
    Har en röd med luva.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. När man nu ser din outfit inser jag hur mycket velouren försvunnit! Och så är det väl med allt mode, det kommer och går. Måste säga ändå att du passar så mycket mer i den outfiten du visade igår, supersnyggt på dig i den tuffare stilen - den som en del inte alls passar så bra i. Jag satt och funderade på det där med din fråga om Star Wars, och tänkte att jag nog aldrig själv tänkt så mycket åldersgränser - just Star Wars såg nog min grabb tidigt, den är ganska harmlös. Däremot blev han SÅ rädd då han såg "Mumien" - vid betydligt äldre ålder... men då var vi vuxna med. Vi har väl inte varit världens bästa föräldrar, vi släpade ju med honom på barnförbjuden film (en av de senare Die Hard) innan han var 15 - haha :=) kram MIlla

    SvaraRadera
  3. Vivvi!
    Har du kvar Ewa i Walla klänningen i länken här intill;
    http://lh5.ggpht.com/-yWW7iUkjbTI/T0onoH5aAmI/AAAAAAAAaXk/Bh4LUKfcIpo/P1210220_thumb%25255B5%25255D.jpg?imgmax=800
    Har du någon kappa..från en äldre kollektion av samma designer..? Boots/kängor i strl. 36 (samma märke)?
    Maila gärna om du har något som kan vara till salu ;) femtiotalistisk@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Nej tyvärr, jag har inga Ewa i Walla-kläder kvar alls

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar