VivanDivan

VivanDivan

fredag 19 augusti 2011

TGIF och Hunky Dorysar gifter sig med varandra…

God morgon vänner! Jag hade verkligen inte någon bättre rubrik på dagens morgoninlägg. Det är faktiskt riktigt skönt att det är fredag. Det har varit en lång och intensiv vecka. Igår kväll orkade jag inte ens blogga om nåt utan det var mys med barnen och sen slötittade jag på TV en stund innan jag somnade.

Helgen hoppas jag blir riktigt lugn och skön. Har inte mycket alls inplanerat.  Vi skulle åkt till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby men det här kommer bli den enda lediga helgen på hela augusti och september så vi hoppade över det. Barnen visst e inget så de kommer inte bli ledsna heller. Det är fotbollens dag imorgon och T vill ju åka och kika på sin stora dotter. Jag tänkte försöka få honom att ta med de små så jag kan städa hemma medans för det har inte hunnits med i veckan. Rätt skönt att vara ensam och röja av hemma. Går ju mycket fortare då.

Dagens idag blev top/tunika och kavaj från Hunky Dory (toppen köpte jag på Nelly-rean). Till det jeans från Killah och skor Replay. Hunky Dory är ett relativt nyupptäckt märke för mig och jag tycker verkligen om deras kläder. När jag såg den här kavajen första gången vart jag störtförälskad och letade med ljus och lykta efter den. Hittade den i en webshop på rea men deras lagersaldo stämde inte så det blev inget då. Sen dök den upp på Tradera och då slog jag till. Dock något stor och är det någon därute som har en Small och skulle behöva en Medium så byter jag gärna :-) Annars får jag köra på den lite större för jag tycker den är så fin. Och passar så bra ihop med toppen också. Precis som att de var gjorda för varandra. (Därav den fåniga rubriken hi hi)

P1150715P1150719P1150729P1150727P1150718P1150721P1150725P1150724P1150723P1150716P1150726P1150717P1150722P1150720

Ha en fin dag så hörs vi ikväll. Och se till att få riktigt härligt fredagsmys också med god mat, kanske ett glas vin och nåt smaskigt snacks tillsammans med era kära….det ska jag ha i a f….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Jättesnyggt, förstår du blev förälskad! Ha det så mysigt ikväll och i helgen!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Härligt och se dina morgonpigga inlägg :). Din blogg är en ren inspirationskälla när det gäller klädkombinationer.
    Vilka fina katter ni har och vilken härlig inlägg du gjorde om dom för några dagar sedan. Hoppas den lille trivs bra :)

    Trevlig fredag och helg! Kram!!

    SvaraRadera
  3. Oslotigern: Tack, snälla. Ha en riktigt fin helg du med :-)

    Ulrica: Vad gullig du är. Jag blir bara sååå glad, tack söta... Ha en fin kväll du med

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Så himla snyggt!!! /Ellenor

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar