VivanDivan

VivanDivan

onsdag 24 augusti 2011

Primeboots och löshår

God morgon bloggisar! Hur har ni det därute. Imorse kom jag knappt ur sängen. Jag var/är så himla trött idag. Och ont i halsen och huvudet så det kan nog vara förkylning på G. Båda barnen är förkylda så det vore ju typiskt att jag blev smittad nu när jag ska åka iväg inatt. Det slår liksom aldrig fel. Måste ju vara lägsta oddsen nånsin på att första förkylningen för hösten kommer precis en vecka efter förskole-start…

Igår fick jag tre paket. Ett som jag glömde fota, men det kommer. Det var ett Traderafynd jag gjorde…riktigt nöjd är jag…

Sen har jag beställt nytt löshår från Rapunzel. De har verkligen superkvalitet på sina hår och jag kan verkligen tipsa om dem. Snabb leverans och bra grejer. Det är väl juste? :-)

Sen har jag köpt mitt andra par Prime Boots. Den här gången i en mindre storlek än de rosa jag köpte på Campadre i våras och de sitter mycket bättre. Trivs inte i de rosa som känns för stora. Dessa 36-or är perfekta och jag kommer även få plats med en sula i vinter.

Dagens idag är Odd Molly Avalon tunic i white strlk 1, jeans G-star och primesen…

P1150970P1150960P1150961P1150962P1150963P1150964P1150965P1150966P1150967P1150968P1150969P1150971P1150972

Löshåret är lite för långt så ikväll ska jag klippa till det lite men var ju tvungen att testa idag. Så himla lätt att sätta i. Faktum är att det går fortare att få till den här frisyren jag har idag än att dona iordning min vanliga frippa…

P1150973

Ha en fin dag bloggisar. Ikväll blir det packning och gos med familjen för mig så det är inte så stor sannorlihet att jag bloggar mer idag. Kanske visar jag mitt Tradera fynd. Ev kommer det ett till idag och då lovar jag att visa båda :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Vad fint håret ser ut. Är så sugen på prova själv men vågar inte riktigt. Har också Primebootsen i den färgen men de som är snäppet högre skaftet. Älskar dem högt!

    SvaraRadera
  2. Allt är superfint, som vanligt :) Kul att man kan förändra sin frisyr så lätt och att hårfärgen stämmer så bra också! Jag är så kluven ang. mina Primeboots. De är också en str. för stora. Köpte min vanliga storlek, för det fanns bara den kvar på Campadre... men de är lite för långa.. Inte så att det stör egentligen, men jag är rädd att de ser ut som båtar. Jag har ju liksom storlek 40! Annars är de ju så j-a snygga! Kommer nog att göra ett inlägg om dem för att få smakråd :)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad fint håret ser ut! Blir lite sugen på att låta mitt växa ut igen - hade jättelångt tills för ungefär ett år sen. Och du är så snygg i vitt!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Tjusigt med håret, hade jag varit några år yngre skulle jag också köpt lite löshår. Nu får det duga som jag har.
    Tänkte bara önska dig en trevlig resa.
    Kram Berit

    SvaraRadera
  5. Hej! Vad fin dagens!! Jag undrar vad du har för läppglans? Märke och färg, nr?
    Behöver hitta nåt nytt o ditt är fint!
    Kram Bibbi

    SvaraRadera
  6. Snyggt med håret! Hur lyckas man med att få hår som passar till ens eget! Är en löshårsnovis :) Du är jättesnygg i Avalonen och resten med :) Kram

    SvaraRadera
  7. Snygg som alltid:)!
    Dom stövlarna vill jag också ha nu!!!:)

    kram CC

    SvaraRadera
  8. Mammamiaad: Välkommen hit och tack :-) Klart du ska prova. Alltid kul att kunna variera sig....Primesen är sååå sköna :-)

    Viveca: Jag har ju svartfärgat hår och då är det ju enkelt att beställa svart på löshåret. Svårare om man har nån brun nyans kanske eller lite slingat... Ja, visst är stövlarna låååånga. Tycker t o m att dessa små 36-or ser lite klumpiga ut men det är väl så de ska se ut :-) Jag lovar att smakråda om du lägger upp ett inlägg...

    Oslotigern: Tack! Ja eller skaffa ett löshår så slipper du spara :-)

    Studeravidare: Ok, jag kollar :-)

    Berit: Tack. Åldern har ingen betydelse ju. Klart du ska testa :-)

    Bibbi: Tack och välkommen hit :-) Ja du, jag har en massa olika sorters läppglans. Brukar köpa Glamshine från L'Oreal. Sen har jag haft olika såna här läppuppsvällande saker men den jag har på dagens är från H&M och kostade 9.90 :-) Sitter faktiskt jättebra och smakar gott. Vet inte vad den heter för jag har pillat bort etiketten. Jag kan göra ett inlägg om läppglans sen om du vill :-)

    Odd Me: Tack! Jag har ju svart hår (färgat dock) och då är det ju enkelt att beställa. Många löshår går dessutom att färga efter den egna färgen.

    CC: Tack :-) Ja, de är sååå sköna och passar ju till typ allt :_)

    Kram ni fina
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar