VivanDivan

VivanDivan

tisdag 16 augusti 2011

Fornarina Mercy Jacket, stövlar och visst är det lite mysigt med höst ändå…?

God morgon kära vänner! Inte sjutton kunde jag somna igår inte. Låg och surfade runt i lite bloggar och sen tittade jag på TV en lång stund innan jag somnade. Hittade dessutom en rolig patiens på datorn som jag spelade en lååång stund. Tråkig…vem???? jag???

Imorse var det lite höstkänsla faktiskt. Vi hade haft sovrumsfönstret öppet hela natten och det var sådär friskt i sovrummet ni vet som det blir när det är lite kyligare ute. Tycker om den känslan och jag tycker om hösten. Det är nog min bästa årstid faktiskt (även om alla årstider har sin charm). Jag gillar konceptet med att sitta inne och mysa med tända ljus och en kopp te i soffan. Eller att gå ute i naturen och känna doften av hösten och de friska vindarna. Eller just bara den där känslan att det är ok att vara inne för det är lite regnigt ute. På sommaren blir det ju det där att man bara MÅSTE gå ut bara för att solen skiner och det är varmt. Sen gillar jag höstens mode också. På sommaren har man ofta rätt enformig klädsel med typ shorts/kjol och linne eller enkel klänning. På hösten kommer ju allt mysigt stickat, sjalar, tröjor mm som man bara vill boa in sig i :-)

Och idag kände jag för att välkomna hösten med stövlar som jag beställde från Ellos av märket JSFN och som kom igår. Har letat efter en svart tuff stövel med lite bredare klack och dessa var jättesköna och rätt bra pris också. Men det som jag var mest nöjd över i Ellos paketet var Mercy jacket. Jag hr den redan i den militärgröna varianten och den här var precis lika fin. Lite mer dressad då den inte ser så urtvättad ut och passar perfekt som kavaj på jobbet. Dock superliten i storlek. Jag har storlek L på denna.

Till stövlarna och kavajen har jag kjol från G-star, skjorta från Minimum och linne från Odd Molly Antidote tank i white.

P1150633P1150640P1150639P1150631P1150638P1150630P1150643P1150642P1150637P1150628P1150629P1150636P1150641

Ha en fin dag sötnosar så hörs vi senare om ni vill och känner för det….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Så fint!!! Älskar mercyn som jag har och den är som sagt var lika snygg i denna säsongs utförande! Stövlarna är superstiliga!!!
    Ha en fin dag!
    Kramis
    Loo

    SvaraRadera
  2. Du är bara så jäkla snygg!!!

    kram

    SvaraRadera
  3. ÅH! Den kavajen var bara så snygg på dig!! Synd bara den är så liten i storlek...vågar knappt prova den för då får jag väl gå upp till storlek L(om de ens har det;-)
    KRAM!!

    SvaraRadera
  4. wow. vad snygg du är! vilken snygg kavaj! Vad hittar man det märket? Den skulle jag gärna vilja ha.

    kram CC

    SvaraRadera
  5. Fräscht och snyggt - as always! Stövlarna är jättetuffa, lite träsko-feeling sådär. Kanske dax att damma av sina kavajer nu då. Fast just nu är det sol och 25 grader här i Stockholmsförorten....

    SvaraRadera
  6. Lindiloo: Ja, den är sååå himla skön men ändå dressad liksom :-) Tack söta du och ha en fin dag du också

    Lingonberrie: Tack goding

    Odd Molly-holic: Tack söta! Ja, det är skumt med Fornarina och storlekar. Vet inte riktigt hur de tänkt här. Ska en 11-åring ha Small eller?

    CC: Tack snälla! Den finns på Ellos och Nelly vad jag vet och är en Fornarina (italienskt märke som säljs lite här och där och är väl mest kända för sina jeans kanske). Ett tips bara är att gå upp minst en storlek för den är superliten i storlek. Jag har L i denna.

    Shopstop Ann: Tack och välkommen hit :-) Var liiiite för varm outfit idag kände jag då det var runt 25 grader här också kan jag känna....

    Kram sötnosar
    /Vivvi

    SvaraRadera
  7. Mycket roligare att klä sig på hösten. Och 1000 gånger snyggare kläder, för att inte tala stövlar. Och nu kommer den snart, Stöveldagen, haha...(fast jag ser att du tjuvstartat, ursnygga är de)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar