VivanDivan

VivanDivan

onsdag 19 mars 2014

Provat lite Kate Hudson for Lindex

Halloj vännerna! Nu har jag jobbat, varit på läkarbesök, jobbat lite till, på utvecklingssamtal och så jobbat lite till. Utvecklingssamtalet gick superbra och jag gick därifrån med ett leende på läpparna. Vilken duktig liten son jag har. Bara beröm och han är så snäll och omtyckt och oerhört duktig och har lätt för sig med allt. Världens stoltaste mamma och jag är så glad att jag har fått världens mest underbart perfekta små ungar :) Läkarbesöket gick också bra. Allt ser bra ut men jag tog upp det här med att min lille kille ofta har magvärk och huvudvärk och är väldigt dålig i magen. Ofta förstoppad och gasig och vi ska nu få göra en utredning på honom så han inte har någon matallergi eller intolerans. Just med tanke på min celiaki (glutenintolerans) också. Så det vi ska göra nu är att han ska få äta helt mjölkfritt i två veckor för att se om magen blir bättre. Har också fått remiss för att ta en hel hög prover så det är ju jättebra att få komma till skolläkaren och ta upp saker man funderar över. Nu håller vi alla tummar att han kanske bara har en “krass” mage som behöver lite hjälp ibland och att det inte är några allergier men är det det så är ju det också bra att vi får veta….

På lunchen hann jag faktiskt också in på Lindex en sväng. Idag släpptes ju nya kollektionen Lindex gjort i samarbete med übersnygga Kate Hudson. Såg jättemycket fint på nätet men ett tips är att söka upp en lokal Lindex för de har myyyycket mer i butik än i webshoppen. Passade också på att prova lite som jag tänkte bjuda er på här. Ursäkta de dåliga Iphone-bilderna, tänkte inte ens tanken att fota förrän jag var i provhytten :-)

UPPDATERING: Kollar man på nätet tror jag några av nedan provade plagg faktiskt INTE alls hör till Kate Hudson-kollektionen och de hade inte riktigt koll på det i pyttestan men men…snygga ändå :)

Först ut den superhypade jackan i linne som jag sett överallt i bloggar mm. Trodde först det var skinn/fuskskinn men icke. Tjock linkvalitet med massa härliga nitar. Sååå snygg. Provade först en 36a men tyckte den var lite tajt. En 38a satt mycket bättre på mig så gå upp i storlek på denna om ni hittar den. Slut i webshoppen såg jag. Men i min pyttestad fanns det många kvar :)

IMG_3960IMG_3961IMG_3963IMG_3982IMG_3983IMG_3984

Nästa sak var en jätteskön och lång kofta med fransar. Underbar kvalitet och perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Tänk jeansshort och boots. De hade ingen 36a så jag provade en 38a men tyckte den var lite stor. En 36a är nog bättre till mig

IMG_3976IMG_3977IMG_3978IMG_3979IMG_3980IMG_3981

Jättemycket fina blusar och toppar fanns det i underbara mönster och färger. Jag föll för en blå-mönstrad som jag här provar i strlk 36. Ljuvligt tunt tyg perfekt till sommaren.

IMG_3985IMG_3986IMG_3987IMG_3988IMG_3989

I samma mönster fanns det även en fantastisk Kimono. Endast 199 kr och det tycker jag är ett fynd. Lite sidenkänsla på den. Fanns i tre olika färger/mönster om jag inte såg fel. Den blå gillade jag mest och jag provar den i strlk 36

IMG_3972IMG_3973IMG_3974IMG_3975

Näst ut var en vit lite pösig blus som såg så fin ut på nätet men den var lite av en besvikelse. Riktigt stor och pösig och liksom pösig på fel ställen tyckte jag. Axlarna blev jättekonstiga och man såg gravid ut på riktigt. Provade en 36 för det fanns inte mindre men tror inte jag hade kunnat ha en 34a heller. Nej, den gick tokbort

IMG_3966IMG_3967IMG_3969IMG_3971

Det sista jag provade idag var ett enkelt linne med guldnitar. Var sååå snyggt att ha under jackan men den kombon fick jag visst inte på bild. Provade både 34 och 36 och båda satt bra. Beror lite på hur man vill att det ska sitta. På de fyra första bilderna har jag det större och de sista det mindre

IMG_3990IMG_3991IMG_3992IMG_3993IMG_3994IMG_3995

Fanns jättemycket mer jag hade kunnat prova, bl a nån byxdress, klänningar och kjolar som jag verkligen gillade. Även sjalar och smycken var jättefina så jag måste verkligen tipsa om att spana in den här kollektionen. Tummen upp från mig :)

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Tack för bra bilder - linnet å koftan ska provas :)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Mycket fint där.......blev nyfiken! Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Denna kollektion tilltalar verkligen mig! Älskar känslan i kampanjen, glädjen, färgerna och stylingen. Jag föll för flera plagg och har köpt kimonon i både vitt och den i mörkt rosa samt den vita koftan med fransar. Tyvärr var kjolen på tok för kort för min smak men annars sååå fin. Jag köpte däremot den liknande kjolen från Generous kollektionen som är i samma modell men något längre, tyget är typ likadant som i en mörkröda kinomon. Är såå glad över mina inköp!! Jackan var förresten också kanonsnygg men den var redan slut i min storlek i vår stad och på nötet sa det bara slurp och sen var den, och mycket annat slut så den kan jag nog se i stjärnorna efter.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Förresten, det verkar som att de tillverkat andra plagg i samma tyger men som ändå inte tillhör kollektionen...

    SvaraRadera
  5. Jäklars vad snygg jackan är! Måste förbi Lindex i morgon.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  6. Hi hi, då har vi gjort lite samma sak idag. Massor fint var det, två plagg fick följa med mig hem.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar