VivanDivan

VivanDivan

måndag 17 mars 2014

Ett himla farande…nästan två timmar till jobbet…

Halloj i stugorna. Den där snön som kom i natt var väl totalt onödig tycker jag. Och nu är den nästan borta också så rent ut sagt jätteonödig i form av hala vägar och långsam takt till jobbet. T hade ställt ena bilen hos sin kompis igår när de skulle åka på bandyfinalen och i morse var vi alltså tvungna att åka och hämta den innan jobbet. Så först åkte vi alltså en mil in till stan, sen en mil ut åt andra hållet från stan. Lämnade av T där och tillbaka in till stan för att lämna kidsen i skolan. Sen iväg igen mot hemmet för att bara swisha förbi och vidare till jobbet. En himla omväg blev det alltså i morse och med tanke på snön var det uselt väglag och då det åker mycket bilar den sträckan just den tiden blir det lätt köbildning när någon är lite osäker och väglaget är dåligt vilket innebar en snitthastighet på ca 60 km/h. Så ja, det tog mig två timmar nästan att ta mig till jobbet i morse mot i vanliga fall ca 40 minuter (inklusive barnlämning).  Jag går för övrigt alltid med barnen in och kollar av hyllor och kramar hejdå. Tycker det är viktigt och dessutom den enda kontakten jag har med personalen då jag oftast inte hämtar. Men det kommer nog en dag snart då de inte vill ha med mig in så jag är väldigt tacksam att jag fortfarande får följa med och få de där hejdåkramarna som gör att jag överlever dagen utan mina små :)

Lovade ju en dagens imorse och här kommer den också. Top Mos Mosh, jeans By Malene Birger, stövlar Ldir. Hade även en kofta från AJ 117 Project som vart pricken över i men den blev aldrig med på kort. Får ha den outfiten en annan dag snart så får ni se :)

(Och nej, jag har inte något konstigt filter…och nej, det brinner inte hemma hos oss…och nej det är inte dimma inomhus…och nej, jag har inte gått och köpt en rökmaskin….det är kameran som visst legat ute i bilen över natten och blev lite immig på linsen vilket jag inte upptäckte förrän nu :))

DSC_0690DSC_0693DSC_0691DSC_0692DSC_0694DSC_0695DSC_0696

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar