VivanDivan

VivanDivan

måndag 10 mars 2014

Samma kläder två dagar i rad…vad är det för sätt?

Halloj på er! Ny vecka och oj vad härlig känsla jag har idag. Igår var det ju verkligen vår i luften. Vi har snödroppar i trädgården, barnen har tagit fram cyklarna, de kunde ha vårskor på sig idag och slippa vinterstövlarna, det knastrar så härligt av grus under fötterna när man går och luften är sådär härligt frisk och vårlig. Helt underbart och idag åkte skinnjackan fram faktiskt. En fodrad variant i o f men ändå. Skinnjacka i mars…känns inte dumt…inte dumt alls :)

Den här veckan kommer bli precis lika trist som en helt vanlig vecka. Inget inplanerat alls förrutom de vanliga aktiviteterna. I helgen ska dock jag och Emilia ha lite mamma-Emilia-dag och åka och se nya Tingelingfilmen. Hon fick presentkort på det i födelsedagspresent då hon var sjuk på sin födelsedag och nu blir det alltså av :)

Och så har vi då dagens rubrik som kan verka lite luddig. Jag är verkligen rätt fjantig när det kommer till kläder och har gärna inte samma outfit två dagar på kort tid utan vill växla rätt  friskt. Slänger också ofta kläderna i smutsen efter en användning vilket ju är totalt onödigt då jag för det mesta garanterat inte hunnit smutsa ner dem och så sliter det ju att tvätta ofta. Jodå, sån är jag men så imorse var jag helt tom i huvudet och tog då helt sonika exakt samma outfit som jag hade igår (ja, underkläder och strumpor var nya förstås) men jag trivdes dels i den och dels vaddå, inte smutsig och låg framme. Win win och jag kom iväg i jobbet i tid :)

Blev i a f byxor Love Forever Brooklyn Zebra Pants, kofta Hunkydory och skjorta Minimum. Stövlar Ldir.

DSC_0495DSC_0496DSC_0497DSC_0498DSC_0499DSC_0501DSC_0502DSC_0503DSC_0504

Ha det fint i vårvädret mina fina

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Åh den tröjan var fantastiskt fin och passade superb ihop med brallorna i stil! Du skulle se mig Vivvi, som jobbar hemma så mycket, jag kan ha samma kläder 3 dar i rad :=) Men allvarligt talat, detta med att slänga kläder i tvätten efter en dags användande är helt förkastligt tycker jag runt vissa plagg- det är inte ovanligt jag vet - finns inte den minsta anledning alls, om man nu inte typ lortar ned sig en massa dagligen. men det tror jag knappast vi kontorsråttor gör. Man kan fräsha upp kläder enormt genom att hänga upp dem snyggt, vädra dem på en galge, och stryka till dem snabbt om så behövs. Tror vi har tappat kontrollen och kunskap om vad som är bäst för våra klädesplagg helt enkelt. Man slipper slita på sina kläder och ur miljöskäl så är det mycket bättre att inte slentriantvätta. Min dotter i USA häpnade en massa när hon jobbade som aupair över att de tvättade HELA tiden, jeans varenda dag och torktumlade ALLT -- vi som inte ens har en turktumlare :=) kram Milla

    SvaraRadera
  2. Vart kommer din snygga matta ifrån ?

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar