VivanDivan

VivanDivan

söndag 30 mars 2014

Guldiga och sköna, vit och skir

God morgon därute! Imorse vaknade jag vid FEM…i soffan…skavfötters med Emilia. Vi somnade visst där igår. Har ett minne av att T sa åt mig att han och Felix skulle gå upp och jag hann tänka att jag skulle bära upp snuttan och gå och lägga mig själv också men näää, jag måste visst somnat om. Fönstret här nere var öppet och det var oerhört friskt och skönt att vakna till so ok då :)

Vi grillade ju beer canned chicken igår och det blev kanongott. Jag återkommer med receptet senare men först måste jag hylla ett par supersköna byxor jag lånade hem från Tullhuset Living. Alltså skönare byxor får man leta efter och de kommer från Cycle. Ett märke jag inte spanat på alls tidigare men de har jättemycket fina jeans och byxor. Dessa är i superstretchigt material lite baggy men ändå med perfekt passform. Och så det jag gillar mest…det lite guldiga detaljerna lite överallt på dem. Känns lite sådär extra lyxigt :) De finns att klicka hem här och faktum är att jag bestämde mig för att köpa dem också så de kommer ni får se mer av i vår här inne :-)

Till dem nedan provar jag en underbar blus från Hunky Dory. Sååå skir och somrig och med härliga pärlbroderier. Finns även i svart som också var jättefin. Tyckte den passade perfekt till byxorna med sina guldiga detaljer…Finns också att klicka hos Tullhuset här. Skorna jag har till är Munderingskompagniet. Halsbandet är från U it’s You också Tullhuset (fast min orginalkedja har gått av) och armbandet Hipanema.

DSC_0941DSC_0943DSC_0947DSC_0950DSC_0936DSC_0939DSC_0942DSC_0952DSC_0953DSC_0956DSC_0957DSC_0958DSC_0964

Och just det, ni glömde väl inte Earth Hour igår kväll och att ställa om klockan inatt?

Sommartid it is…men mer om det senare :)

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar