VivanDivan

VivanDivan

fredag 28 mars 2014

Såååå lycklig liten…och glad mamma att ha så tacksamma små

God morgon! Igår var jag och Felix ner på stan alldeles ensamma efter fritids. Emilia följde med en kompis hem direkt så jag och lillprinsen fick ett par timmar för oss själva för att leta efter gummistövlar, en ny keps och så hade jag lovat honom solglasögon eftersom storasyster fick ett par när hon och jag var ute på stan sist. Vi började med kepsletandet och var in på både H&M, KappAhl och Lindex men han fastnade inte för nån. Då utbudet inte är så mycket större än så i pyttestan fick vi tänka till lite men så kom jag på att på Inter Sport kanske det kunde finnas. Och visst hittade han en där. Han såg den direkt och även om jag kunde tycka att den kanske var lite dyr så fick han den givetvis då jag verkligen såg hur lycklig han blev över den. Rip Curl heter märket och det är ett gammalt nostalgimärke för mig tillsammans med andra “skate/surf-märken” som WE t ex som jag själv gick klädd i i min ungdom…jodå sån var jag he he :)

felix2felixfelix3felix4

Vi hittade även gummistövlar på Inter Sport men de glömde vi fota. Vanliga svarta ganska nätta saker som duger gott åt en liten kille som helst inte sätter på sig sånt. Solglasögon hittade vi i pilotmodell precis som han ville ha på H&M och han såg även en tunn jacka där som han föll för och då han faktiskt behöver en sån fick han den. Och lyckligare kille igår får man leta efter. Han ville aldrig ta av sig grejerna och lade fram dem så fint igår kväll på kistan uppe så han kunde ha dem idag. Lille plutten och han var verkligen sååå tacksam och tackade säkert 100 gånger och jag var världens bästa mamma. Sånt värmer ett mammahjärta att de blir glada och tacksamma över så lite. Aldrig någonsin tjat om att de ska ha saker och då är det ju roligt att ge också.

DSC_0158DSC_0164DSC_0167DSC_0168DSC_0169

Och igår kändes det lite extra kul för vi började vår runda med en fika och då han inte får äta mjölk nu på två veckor fanns det inte så mycket han kunde välja på lille plutten. Han är ju väldigt kräsen när det kommer till sötsaker och äter egentligen mest bara bullar och möjligen muffins och nån småkaka men det enda han nu kunde välja på var mazarin, pariservåffla och nån tosca och det var inte vad han hade önskat. Jag, mitt nöt borde ju ha tänkt på detta och kanske väntat med fika tills vi är klara med det här men samtidigt om det är så att han inte tål mjölk är det ju det här han kommer få vänja sig vid. Jag har ju precis lärt mig hantera min glutenintolerans och jag förstår verkligen hur jobbigt det måste vara för honom. Jag såg verkligen hur tårarna brände i ögonen på honom och han tyckte det var jättejobbigt. Det gör ont i mammahjärtat ska ni veta och därför kändes det extra bra att han sen fick glömma det misslyckade fikat och bli glad över sina nya saker….

felix6felix7

Det enda i stort sett jag kan äta när vi är ute och fikar är biskvier så en sån fick det bli för mig….

felix9

Felix valde till slut en pariservåffla men den var sådär, det såg jag verkligen på honom….:-(

felix10felix11

Men men, till slut en nöjd och glad kille med sin keps, sina glasögon och sin fina jacka :-)

felix8

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar