VivanDivan

VivanDivan

onsdag 12 mars 2014

Ny spännande serie

Hola hola! Jag har verkligen sååå himla dåliga inledningar på mina inlägg. Känns liksom bara som att jag måste inleda med nån form av hälsningsfras. Fjantigt jag vet men det känns liksom som att man sitter och skriver ett brev till nån och nån är ju ni därute som läser här…Vad tycker ni? Ska jag sluta med mina fåniga hälsningsfraser?

Nu blir det inget jättelångt inlägg här för jag är helt galet inne i en ny serie jag hittat. Som ni som följt med här vet är jag helt seriegalen och jag har alltid åtminstone ett par stycken på gång samtidigt. Har plöjt alla de stora kända känns det som men tröttnar lite när det blir för många säsonger. Jag gillar spänning och det lite övernaturliga som vampyrer, spöken mm och även deckare och typ CSI-konceptet där varje avsnitt går ut på att lösa en mordgåta eller dylikt. Jag har sett oerhört många bra serier och tänkte att en dag ska jag ge en fullständig lista på mina favoriter men just nu vill jag bara tipsa om en ny jag hittat som även går på TV på nån kanal tror jag.

Sleepy Hollow heter den och den spinner lite vidare på temat från filmen med samma namn som kom för många år sedan med Johnny Depp om jag inte minns fel fast det är nutid. Grymt spännande de två avsnitt jag redan sett och det är lovande för fortsättningen :)

download130917094129-sleepy-hollow-fox-2013-cast-story-topimages (2)new-tv-shows-2013-sleepy-hollowSleepy-Hollow-Trailer

Så gillar ni det lite övernaturliga, ockulta och spännande serier så måste ni testa denna. Har som sagt bara sett två avsnitt men gillar den redan mycket och jag brukar vara bra på att avgöra om det är lovande eller inte :)

Nu back till avsnitt tre! Önskar er en finfin kväll

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar