VivanDivan

VivanDivan

måndag 31 mars 2014

Kunde blivit en dagens och veckans skojigaste barncitat

God morgon på er! Här blev det visst VAB-dag idag. Emilia klagade igår över halsont och igår kväll slog förkylningen till på henne. Huvudvärk, nästäppa och det där halsontet då plus att hon i morse hade feber :-( Precis när man andats ut från alla influensor, kräksjukor mm som hör vintern till slår vårförkylningarna givetvis till. Ingen annan känner av det än så länge så vi hoppas det är snabbt övergående här i familjen. Men idag ska jag alltså vara hemma och ta hand om min lilla prinsessa…

Och på tal om sessan så sa hon något så himla roligt igår och jag måste bara dela med mig. Som ni som läser här vet så testar vi mjölkfritt för Felix nu i två veckor till att börja med för att testa om han har några matallergier och då är tydligen mjölk det första man testar. Så vi har ett litet pyssel här med att kolla precis allt vi äter just nu. Dels för min gluten och dels för mjölken nu då. Och barnen är också engagerade och vill vara med och frågar jättemycket. Självklart kommer då också funderingarna och igår när vi satt i bilen hem från jazzdansen sa Emilia:

“Mamma!!!! Jag kom på en sak till som Felix ju inte kan äta…KOR!!! Det är ju mjölk i kor”

Alltså, jag höll på att dö av skratt så kul var det. Och tänker man efter är det ju inte helt ologiskt tänkt av min lilla tänkare här hemma :)

Blir ju ingen dagens idag med vad jag har på mig idag men ni kan få gårdagens som blev top Pieszak, sjal Day By Birger Mikkelsen, jeans Just R (som nu är mina absoluta favoriter) samt skor Airstep från förra året. Både toppen, sjalen och jeansen finns på Tullhuset Living förstås.

DSC_0204DSC_0205 (2)DSC_0207DSC_0208DSC_0211DSC_0212DSC_0217DSC_0221 (2)DSC_0223 (2)

Nu ska jag gå och fixa något varmt att dricka till lilla snuttan. När jag har ont i halsen är det honungsvatten och te som gäller men det är inte riktigt hennes favvo så det får nog bli varm saft eller oboy tror jag  :)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar