VivanDivan

VivanDivan

torsdag 20 mars 2014

Omställning som jag vi gör tillsammans

God morgon fina läsare! Hur har ni det? Här är det fortfarande snöoväder och det har verkligen kommit över en decimeter snö sen igår. Usch och fy säger vi till det. Men men, å andra sidan är det ju bara Mars och man kanske inte kunde räkna med att vintern skulle vara helt slut än. Synd bara på alla fina snödroppar och andra blommor som redan kika fram. Får hoppas de klarar sig under snön nu…

Igår berättade jag ju att vi ska göra en undersökning om Felix har några problem med matallergier då han har lite problem med sin mage och så. Så fr o m måndag ska han äta helt mjölkfritt i två veckor för att se om det kan vara det som ställer till det. En jätteomställning för en liten kille och vi har ju redan kört en liten sån här resa med min glutenintolerans och det är inte lätt kan jag säga. Att alltid behöva tänka på vad man äter och göra special till sig själv för att de andra inte ska behöva lida av att jag inte tål vissa saker som de älskar. Och den resan vill jag INTE att min son ska behöva göra ensam. Nej, för mig är det en självklarhet att åtminstone jag gör den tillsammans med honom. Emilia måste ju fortfarande få dricka sin mjölk o s v och T för göra som han vill men jag tänker köra de här två veckorna tillsammans med Felix. Något annat skulle inte vara ens min tanke. Så nu ska vi ställa om oss här hemma jag och Felix för två veckor med helt mjölkfri kost. Ska botanisera lite i butiken och så får jag väl googla vad som kan vara ok och sen får vi försöka få till det. Men med min gluten också blir det inte helt lätt. Börjar förstå hur det är för alla er därute med många olika födoämnesallergier. Kan inte vara lätt…tummen upp för er alla och en stor kram från mig till er idag!

Har egentligen ingen passande bild till detta inlägg så w t f, ni får en dagens som vanligt. Den består av blus By Malene Birger, jeans G-star och skor UGG.

DSC_0715DSC_0716DSC_0717DSC_0718DSC_0719DSC_0720DSC_0722

Nu ut och skotta fram bilen.

Puss & Kram

/Vivvi

5 kommentarer:

 1. Blir lycklig av den blusen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så snygg kombo! En fråga; ditt fina halsband vad är det för märke?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Halsbandet har jag fått av min syster och det är inget märke alls utan en lokal tjej i Västerås som gjort det faktiskt :)

   Kram
   /Vivvi

   Radera
 3. Shit! Vad snyggt! Första randiga blusen jag sett som är riktigt kvinnlig.

  SvaraRadera
 4. Tack för era gulliga kommentarer :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar