VivanDivan

VivanDivan

torsdag 13 mars 2014

Tur vi har kul i a f när maten är crap

Goder afton! Usch, den här dagen gick verkligen alldeles för fort. Skulle hunnit så mycket idag både på jobbet och hemma men det känns som jag bara kom halvvägs. Och nu är jag alldeles för trött både för att jobba och städa klart så jag ger upp och inser mig besegrad av klockan och tröttheten. Ny dag imorgon och nya tag. :-)

Kom ju på att jag inte visat del två av vår Mellohelg i storstan….eller förorten kanske man ska säga då Friends Arena och Scandig Järva krog där vi bodde ju ligger en bit utanför Stockholm :) Hotellet var i a f toppen tycker jag. Fint, fräscht och barnvänligt. Kan verkligen rekommendera om ni ska på något event på Friends. Gångavstånd till arenan. Det enda som var lite sådär var att det var fullbokat i restaurangen vilket vi inte räknat med så vi fick gå runt halva “byn” för att hitta någonstans att äta middag och hittade väl inga gourmetrestauranger direkt. Blev nåt “Kina-hak” där maten väl inte var någon direkt kulinarisk upplevelse…

Meeeen, kul hade vi och mycket glada skratt och bus trots matens något undermåliga kvalitet. Och ett glas vin till mamman och en öl till pappan….det var vi värda tyckte vi :)

IMG_3872IMG_3875IMG_3878IMG_3871IMG_3874IMG_3876IMG_3884IMG_3883IMG_3879IMG_3885

Alltså, på riktigt, sörjan ovanför var min rätt som skulle vara wokade grönsaker och skaldjur. Ni ser ju själva att de tagit typ en påse frysta grönsaker och kokat sönder och blandat i nån sorts skaldjursmix med sega räkor, små äckliga bläckfiskar och nån liten mussla. Usch, var verkligen iiiiinte gott….Barnen gillade inte heller sina hamburgare med bara ett tort franskbröd i botten och inget lock. När servitören skulle duka av hade de knappt ätit nånting och vi fick frågan om det inte smakade bra och barn är ju så där ärliga som bara barn kan vara: “Mamma tyckte inte om sin mat och inte vi heller”….jodå, skämskudden fram där…

Men vad gör det när vi har varandra och lite kärlek. Dessutom hade vi hela hotellrummet fullt med gottis senare på kvällen men det får jag nog visa en annan dag tror jag :)

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Tror faktiskt ni var på Thaikrogen i vårt hus, kan det stämma? Pomona heter den. Inge vidare i så fall:) /Hella

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar