VivanDivan

VivanDivan

lördag 8 mars 2014

Friends Arena here we come

Halloj vänner! Har ni det bra denna Melodifestivalfinal-lördag? Här är allt bara toppen. Vi gick upp i lugn och ro, packade lite och sen for vi iväg till Scandic Järva Krog där vi precis inkvarterat oss hela familjen. Snart ska vi promenera bort till Friends Arena och titta på genrepet inför Mello 2014 finalen. Sååå himla spända allihop (ja, kanske inte T då som väl inte är helförtjust mellofan men lite minivaccation är ju aldrig fel).

Jag har laddat med massa gott till ikväll då vi väl kommer kika på finalen på rummet. Det är helt fullbokat på hotellet (antagligen för det ligger ett stenkast från arenan) så det fanns inga bord i restaurangen till ikväll men vi får hitta nåt annat i närheten. Fanns tydligen mycket att välja på i närheten och är det nån som bor i krokarna och har något tips, please give it to me :)

Hade så gott om tid imorse också så jag hann ta lite utedagensbilder som jag bjuder på här. Det blev lite halvuppklätt med skinnbyxor från Circle of Trust (lodi leather pants), blus Valerie och skor Ash

DSC_0396DSC_0397DSC_0398DSC_0399DSC_0401DSC_0402DSC_0403DSC_0404DSC_0406DSC_0422DSC_0427

(och nej, det är inte håriga ben som sticker fram utan jag har svarta nylonstrumpor. Inser att det såg lite scary ut he he)

Nu blir det lite lunch här och sen Melfest hela kvällen….

Och så hejar vi på Sanna Nielsen och Alcazar va?

bild (2)bild (3)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar