VivanDivan

VivanDivan

onsdag 12 mars 2014

“Tycker du blått och svart passar ihop…” och vårklädsinventering

God morgon alla fina! Vilket underbart vårväder vi har. Även om det ser lite kyligare ut ute (har inte kollat termomentern än) så skiner solen och fåglarna kvittrar. Det är ljuvligt verkligen. Halvvägs igenom den här arbetsveckan snart och tiden bara rasar på. Jag har dock nu spenderat en bra stund med att leta efter Felix överdragsbyxor modell tunnare. Jag begriper inte vart vi lagt dem på för smart ställe i höstas när det var dags för termobyxor. Vet att jag tvättade dem men sen då? Gaaaah vad irriterande. Och jag har ingen aning om ifall han kan ha dem eller inte. Dessutom är det hål på Emilias och Felix klämde ur sig att hans gummistövlar är för små. Det har blivit så himla mycket svårare nu när barnen är äldre och inte växer lika fort som när de var riktigt små. Då behövde man inte fundera utan man visste att de behövde nytt av allt när det kom en ny årstid. Nu kan det ju hända att ett par höstskor kanske passar på våren efter också men de kan lika gärna vara urväxta så man får inventera på ett helt annat sätt. Och nu är det hög tid känner jag. Rackarns bara att Vincent Shoe Store har stängt i stan. Brukar alltid köpa deras gummistövlar i neopren för de är verkligen grymt bra. Men det kanske går att lista ut storleken och beställa på nätet nånstans. Får hoppas det :)

Imorse klämde Emilia ur sig något så bestämt och det det lät så kul. Jag hade lagt fram mina kläder som ni kan se nedan och då säger hon: “Tycker du blått och svart passar ihop? Verkligen?” Jag: Ja, det tycker jag, tycker inte du det? Emilia: “Du väljer ju själv men nej, det var INTE snyggt” Ord och inga visor från min åttaåring :)

Den INTE snygga outfiten består i a f av jeans G-star, top Notion 1.3 (Nelly) och skor Black Lily.

DSC_0518DSC_0519DSC_0520DSC_0521DSC_0522DSC_0523

Jag tycker i a f man kan ha blått och svart ihop. :)

Tjolahopp på er alla!

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Ha ha! Ja du från barnen får man de skönaste kommentarerna! ; ) Jag håller nog dock med Emilia i det här fallet, jag tycker inte heller om att matcha blått och svart men på dig var det fint! =)

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar