VivanDivan

VivanDivan

lördag 15 mars 2014

“Måste du släpa fram den där fula…”

God morgon alla glada! Imorse vaknade jag vid femtiden av en himla smäll. Det stormade så mycket ute att vår balkongdörr blåste upp!!! Den är liksom tvådelad och gammal och ibland har delarna liksom gått isär och den kan inte varit riktigt stängd för hela dörren bara flög upp! Helt galet vad det blåste. Dundrade i hela huset. Och så snön då! Regnet som kom igår kväll tyckte visst att det skulle övergå till snö under natten så idag har vi snö på backen :-( Buhu vart tog våren vägen liksom????

IMG_3903

Igår kväll gjorde vi verkligen en superinsats hela familjen. Vi hjälptes åt att städa klart det vi inte hann i torsdags och det kändes helt galet skönt inför helgen. Rent och fint och luktar gott i hela huset av såpa. Sen blev det tacomys och T blir lika tokig på mig varenda gång vi ska äta tacos och jag står för matlagningen. För jag släpar alltid fram den oerhört fula 90-tals-servisen i gult som T en gång i tiden fått av sin syster trodde han. Då var det ju superinne när Tacos blev den nya svenska husmanskosten men nu…hua vad ful den är men ändå kan jag inte låta bli att plocka fram den. Blir liksom lite mer tacokänsla då på nåt sätt he he…

DSC_0551

Jag har börjat köpt Tropical Salsa istället för vanlig tomatsalsa och den gör verkligen stor skillnad på smaken. Jättefriskt med lite styrka och det blir supergott. Värt att testa om ni är trötta på den “vanliga” tacosmaken :)

DSC_0552

Färdig taco i de otroligt tjusiga tacohållarna i porslin ;-)

DSC_0554

Nu ska vi iväg på innebandy jag och de små och sen blir det biomys med lillskruttan. Tingeling och Piratskatten står på agendan och så lite vårshopping av nödvändiga ting som gummistövlar och överdragsbyxor.

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Hej hej, har också haft en sådan där otroligt snygg servis för många år sedan ;) Förresten, tänkte tipsa om att Ica precis har lanserat glutenfria mjuka tacobröd i sitt eget glutenfria märke - de produkterna är för övrigt riktigt bra - de ligger i frysdisken i 4-pack.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åååå tack för tipset. Jag äääälskar de mjuka bröden och trodde inte det fanns glutenfir. Måste jag testa :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Tänkte bara tipsa att jag just nu kör en tävling där du kan vinna valfritt LAYLA läppglans från Highgrade.se :)
    Så passa på att kolla in tävlingen:
    http://www.domkallarmighannes.com/2014/03/tavvling-vinn-ett-valfritt-layla.html

    Gillar du inte sådana här kommenterar eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas att du får en bra dag:)
    kram


    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevlig dag tillbaka :) Ska givetvis in och kika

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar