VivanDivan

VivanDivan

måndag 24 mars 2014

Kan man övermatcha?

Halloj alla söta! Fy sjutton vilken huvudvärk jag haft idag. En sån där gräslig en som gör att man helst bara vill krypa ner under täcket och tokdäcka. Har haft ett himla pusslande för att få ihop dagen och det kan ju bidra förstås. Möten i ett, barnhämtning och ärenden jag inte kunde strunta i som allt måste vara fixat idag. Nu har jag precis lagt ifrån mig jobbet och tänkte ta kväller här. Barnen sitter och roar sig själva med legobygge och T har varit förste matlagare så mamman har kunnat jobba klart.

Berättade ju i morse att jag lånade hem en hög kläder från finaste Tullhuset Living i helgen och jag hade riktigt kul igår när jag fotade alltihop. Kommer bli lite bombning av inspiration den här veckan och det är ju sååå himla kul. Älskar att sätta ihop outfits och olika kombos och testa och byta. Väldigt sällan jag har exakt identiska outfits om jag ska vara ärlig. Alltid kan man ändra nån liten detalj för att det ska kännas nytt. En sak jag tycker är väääldigt kul är att testa matchning. Går det att övermatcha något? Beror ju på i o f vad det är men jag gillar liksom att det finns en röd tråd i en outfit. Och när jag såg Day Birger et Mikkelsens leopardserie blev jag helt såld. de går i lite rosa och det gör mig ännu mer eld och lågor. Mönstret är detsamma men i olika storlekar och visst går det att matcha? Linne, sjal och kofta…tyckte det blev jättefint. Tullhuset hade tagit hem alla tre (plus att det i butiken även finns en annan modell av linne som jag inte provade). Ni hittar dem här (linne, kofta, sjal). Till dessa provar jag även ett par jeans från Just R som ju är oerhört hippt just nu (de köpte jag faktiskt med mig hem också idag tihi…) Och grymt sköna var de plus med det där lilla extra blinget som jag gillar så mycket. Dessa finner ni här och storlekarna är inte som man kan tro. Jag har strlk 38 på dessa. Italienska storlekar brukar ju vara lite annorlunda. Normalt har jag 24-25/32 i jeans (tum) vilket väl skulle varit ett par 34-or normal storlek men här har jag då alltså gått upp två storlekar…Rörigt? För att förtydliga: Dessa Just R jeans kan jämföras med en normal strlk 25 (tum) eller 34-36 i våra storlekar :)

Skorna är Via Vai och mina egna. De har märket hos Tullhuset men denna modell är slut tror jag.

DSC_0901DSC_0904DSC_0905DSC_0910DSC_0912DSC_0913DSC_0914DSC_0917DSC_0919DSC_0921DSC_0923DSC_0924DSC_0925DSC_0932DSC_0933DSC_0935

Så vad tycker ni? Kan man övermatcha en outfit? :-)

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Åh vad snygg du var i allt Vivvi :-)! Bästa modellen och bästa matchningen :-)!!
    En liten rättelse, - jeansen från JustR är i italienska storlekar så den 38:a som du har motsvarar ca strl 25 och 34-36.
    Kram Katarina/Tullhuset

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å tack :)
      Gjorde ett litet förtydligande även om det var ungefär det där jag menade :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar