VivanDivan

VivanDivan

söndag 8 december 2013

Watt & Veke från Tullhuset

God morgon mina söta vänner! Jag kan inte fatta vad det är med mig och helgmorgnar. Vaknade i vanlig ordning klockan 05 och det går inte att somna om. Bara att gå upp. Nu är klockan 06 och Emilia har gjort mig sällskap här med lite barn-TV och så har vi tänt lite ljus och myser lite. Det bästa med vinterhalvåret måste ju vara morgonmyset. Det är mörkt, man får tända ljus och bara kura ner sig under en massa filtar och ha det gott.

Idag blir det mer jobb framemot eftermiddagen. Barnen ska på julbord med mina föräldrar. Har blivit lite tradition att mormor och morfar tar med alla barnbarnen på julbord och det tycker jag är en jättemysig tradition som jag hoppas barnen kommer minnas med glädje när de blir äldre. Idag mååååste jag också göra det sista trädgårdspysslet för ny har det ju kommit lite snö och jag har varit alldeles för lat. Har inte ens planterat ljung och gjort fint på trappen. Ljungen jag köpte för säkert en månad sen står kvar i påsarna. Höjden av lathet, jag vet men jag tycker verkligen inte att det är roligt att pyssla med sånt. Usch, men idag ska jag ta tag i det. Får stå inne i källaren och dona för annars fryser jag väl fingrarna av mig. Studsmattan står också fortfarande ute och mååååste in nu. Så det får bli dagens uppgift. Göra fint på trappen, ta in studsmattan och lite annat som blivit kvar ute samt jobba lite. Mmmm, så får det bli men först ett par avsnitt av Supernatural. Är inne på säsong 4 nu och det blir bara bättre och bättre :)

Tänkte jag skulle visa min nya fina ljusslinga som fick följa med hem från Tullhuset i veckan. Kommer från Watt & Veke och är precis samma små stjärnor som våra adventsstjärnor vi har i köket som jag köpte förra året. Har provat runt lite och den passar ju överallt den där fina slingan. Just nu hänger den dock i vardagsrummet runt min fina San Francisco-tavla från Ehrenstråle & Wågnert. Tycker faktiskt nästan man kan ha den året runt…vad tycker ni?

DSC_0435DSC_0434

Zinkhusen är från förra året och är från Wahlter. Granen är också från förra året och är en Tine K

DSC_0436

Kudde gammal från Day Home

DSC_0437DSC_0438DSC_0439DSC_0440DSC_0462

Kan hända att den får byta plats snart dock för granen ska snart in i det där hörnet och det blir lite mycket ljusslingor då tror jag. Men det är ju lite kul att flytta runt :). Nu är denna grå men såg att Tullhuset har den vita i webshoppen här

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

 1. Hej!
  Ser att du har en likadan lampfot som jag. Köpt på Ikea för evigheter sedan 😊
  Om du är intresserad så kan jag gärna sälja min. Hör av dig på justinavelin@hotmail.se
  Tack för en inspirerande blogg!
  Justina

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar