VivanDivan

VivanDivan

måndag 23 december 2013

Ny webshop…nytt märke…Style Level

God morgon raringar! Är ni klara med julstöket? Jag är nästan klar. Blir lite dammsugning och golvsvabbning här i slutet av dagen bara för det vill jag spara så länge som möjligt på med tanke på att det ska vara så rent som möjligt imorgon när jag vaknar. Alla sängkläder ska nu ut och vädras för ikväll ska det bäddas med julpåslakanen förstås. Köpte nya iår för T gillar inte de jag har i siden. Han tycker inte om känslan av sidenlakan så då får det bli andra för juliga påslakan måste man ju ha eller hur? :-)

Det blir lite si och så med bloggningen här för man prioriterar inte direkt att sitta vid datorn den här tiden på året. Och misstänker att det inte är så många som läser heller så…

Tänkte i a f kika in här och tipsa om ett nytt märke/ny webshop jag hittade här för ett par veckor sedan. Minns ni Creative Lounge? Jag har funderat ett par gånger på varför nyhetsmailen slutat komma och de har inte alls gjort så mycket reklam för sig på sista tiden. Förklaringen kom här i mailboxen för ett tag sedan. De har tydligen lagt ner den och nu istället satsat på ett nytt koncept. En ny webshop med bara det egna märket Style Level. Var genast in och kikade och jättemycket fint och prisvärt tycker jag. Fastnade som vanligt för något djurmönstrat och denna gång i form av en söt knytblus. Till blusen häromdagen hade jag jeans Please, stövlar UGG och en liten trikåkavaj från Fornarina. (Finns här). Så in och kika vettja :)

DSC_0878DSC_0879DSC_0880DSC_0881DSC_0882DSC_0888DSC_0883DSC_0884DSC_0886DSC_0887DSC_0889DSC_0890DSC_0892DSC_0893DSC_0894DSC_0895DSC_0899

Sådär ja, nu ska jag fixa lite tomtegröt till mina småttingar. Och sen njuta av den bästa dagen på hela året. Dan före dopparedagen. Full med förväntan, spänning och är man som vi rätt klara med julstöket en helmysig dag. Vi ska fika på stan som vanligt med pappa och syster med sambo lite senare idag också. Traditioner som måste följas :-)

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar