VivanDivan

VivanDivan

lördag 28 december 2013

Så gick det till när vi spelade familjespel…

Halloj söta vänner! Imorse ringde en kompis till Felix och ville leka och då ville Emilia också leka med någon så det fixades playdates till båda småttingarna. Mannen gick upp tidigt och åkte ut i skogen och kvar ensam hemma var jag och kissemissarna. Så nu har jag faktiskt njutit ensamheten här med tända ljus, mitt nya Voluspa doftljus som doftar rent ljuvligt, ett glas julmust, resterna av Janssons Frestelsen och en bra film. Ibland är det bara så himla skönt att vara alldeles ensam och bara vara. Kände absolut inget behov av att göra något aktivt för mig själv utan ligga i soffan dög fullkomligt utmärkt :)

Men igår var det full rulle hela dagen här hemma med lek med nya leksaker, lego- och playmobilbygge och familjespel. Felix fick ett Lego Starwars-spel i julklapp och det skulle vi spela allihop. Det var dock en del förberedelser med ihoppbyggnaden och barnen tröttnade fort så mamman fick sitta själv och bygga i nästan en timme innan det var klart att spela. Men gudars vilket knasigt spel. Väldigt luddiga instruktioner och det var inte alls lätt. Dessutom blev barnen osams om gubbarna efter en sisådär fem minuter och så var det med det spelandet. En timmes förberedelser och så fem minuters spel innan de började kivas. Japp, så kan det gå till när vi ska spela familjespel…

DSC_0042DSC_0039DSC_0035DSC_0037DSC_0038DSC_0040DSC_0041

Men lite pepparkakor, glögg och tända ljus går ju inte heller av för hackor och det var mysigt så länge det varade. Nu har vi det ju ihopbyggt så nästa gång kan vi kanske börja spela direkt :)

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar