VivanDivan

VivanDivan

onsdag 25 december 2013

Att backa en dag och God Jul

God morgon sötisar! Igår glömde jag verkligen helt av att blogga. Och det är väl så det ska vara kanske. Ingen därute som kände för att läsa några bloggar ändå kan jag tro. Jag gick verkligen upp halv fyra igår morse då jag inte orkat slå in paketen samt att jag skulle baka lite till julbordet och ta med till föräldrarna. Gröt skulle kokas och ja, det var lite donande som gjorde att jag hmmm…gick upp lite tidigt :)

Vi hade i a f en fantastisk julafton men det tar vi lite senare. Nu vill jag backa en dag till dagen före julafton. En dag som också är full av traditioner för oss. Vi fikar alltid på stan med min syster och pappa och handlar de sista julklapparna. Sen på kvällen bäddar vi alltid rent med nyvädrade sängläder så att vi ska vakna på julafton med en sån där nybäddad känsla ni vet. Går INTE att tumma på och iår hade jag t o m köpt nya påslakanset till oss alla och då blir det ju ännu mysigare att krypa ner i sängen sådär den 23e december. Något vi också alltid gör dagen före julafton är att äta det mest ojuliga vi vet och det är kött, pommes frites och beasås. Och så lyxar vi alltid till det med ett fint vin till. Den här gången blev det en flaska som jag köpte för jag tyckte den var så fin med en sidenrosett på halsen. Och vilket vinnande koncept…139 kr tror jag den kostade och det var väl värda droppar. Sååå himla gott och till biffen var det perfekt i min smak :) Fetzer hette det och var från Californien.

DSC_0919DSC_0920DSC_0921DSC_0926

Kidsen har visst inte skött sitt jobb här ser jag nu. Det lilla adventsljuset från Tine K är inte riktigt färdigkryssat :)

Hörrni, sen skulle jag såhär dagen efter vilja önska er alla en riktigt god jul! Ni är en hel hög som läser här och antalet växer och det är jättekul. Önskar jag kände er lite bättre och funderar ibland vilka ni alla är. Några av er känner jag och några kommenterar här men den stora skaran är för mig helt okända. Kul i a f att ni är så många och det gör ju att man faktiskt vill fortsätta skriva även om orken tryter ibland och man blir galet trött på bloggandet. Men ni är alla värdefulla och som sagt, jag önskar er en underbar fortsättning på den här julen!

DSC_0914

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. God fortsättning, tack för vintipset, PS. glöm inte ta bort klistermärket på glaset, det ska aldrig sitta kvar :-)

    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar