VivanDivan

VivanDivan

torsdag 26 december 2013

Through a mirror

God kväll raringar! Kikar bara in här en snabbis för nu ska jag strax iväg på bio nummer två för dagen. Japp, det är sant, 2 x bio idag för undertecknad. Först var jag och Emilia iväg på Walking with Dinosaurs och lite tjejmys på stan bara vi två medans killarna var på Annandagsbandy och såg VSK-Sandviken. De hade även med sig min pappa, syster och blivande svågern Australiensaren som aldrig förut varit på bandy.

Walking with dinosaurs var grymt bra gjord i 3D och verkligen spännande. Har ni barn som gillar dinosaurier måste ni bara se denna. Emilia gillade den också men tyckte den var lite otäck emellanåt. Men allt slutade lyckligt och hon var nöjd och glad efteråt.

Så nu säger jag egentligen bara hej och hejdå igen med ett pics jag drog av i stora guldspegeln här hemma. Håll tillgodo he he :-) För snart far jag iväg med syster och Australiensaren på Hobbit. T vägrar se den då han inte gillar såna filmer så jag passar på när syster är i stan. Var med dem som femte hjulet förra året också och det får de stå ut med ;-)

DSC_0931

Tjillevippen alla glada

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Hallå!
    Hittade precis hit! Härligt ställe. Jag blir nog en flitig besökare misstänker jag ;O) God fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Härligt med lite biobesök. Kram Anita

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar