VivanDivan

VivanDivan

lördag 7 december 2013

Lite juligt hos oss

Tjenixen! Vilken underbar vinterdag det varit idag. Sven har blåst över och solen har skinit över en snövit värld. Sååå vackert. Synd att jag har spenderat hela dagen inne men fick njuta lite solljus genom fönstren i a f. T och barnen tog i a f fyrhjulingen ut i skogen och högg årets julgran. Skönt att ha det klart. (Och ja, vi har egen skog så vi är inte ute och norpar någon annans granar).

Jag har nu i a f jobbat klart för ikväll och slog just upp ett glas rött och tänkte sätta mig i soffan en stund med ett avsnitt Supernatural medans T får vara förste matlagare ikväll. Inte så avancerat utan det blir lite räkor med tillbehör.

Tänkte jag skulle visa lite “julpyntsbilder” från vårt hem som jag knäppte av idag. Får dela upp det lite för  vi har ju julpyntat i hela huset nu men här kommer lite bilder hur det ser ut hos oss i vårt lilla TV-rum just idag…

Den juliga kudden och julfiltarna hittade jag på ICA faktiskt. Gissa vad de kostade? Jo, det ska jag tala om. Kudden 49 kr och filtarna 59 kr styck.  Fynd va? Tyckte de såg lite mysiga ut i ett barn-TV-rum. Lampan är från Market Place liksom de fina tavlorna från Vanilla Fly. Mer bilder på det kommer i ett annat inlägg :) Allt det andra är gammalt och en salig blandning av märken (IKEA, Indiska, Day Home, gamla skatter från gården mm mm…)

DSC_0426DSC_0427DSC_0428DSC_0429DSC_0432DSC_0433

Och i kvällsljus…

DSC_0441DSC_0444DSC_0445DSC_0446DSC_0447

Ha en underbar lördag vänner

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Vad fint! Härligt när man kan blanda massa olika och dessutom gör såna fina ICA-fynd! De har blivit så mycket mer än mataffärer.
  kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint!
  Trevlig kväll önskar Titti

  SvaraRadera
 3. Fint!
  Det är ju så härligt med jul... nu väntar jag bara på tomten ;-)

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 4. Vad stämningsfullt ni har det! Förstår att ni trivs i detta rum. Kram!

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar