VivanDivan

VivanDivan

torsdag 5 december 2013

Iris Lights

God morgon mina vänner! Måste hamnat i en riktig tröttspiral just nu. Var helt slut igår kväll också och somnade tidigt efter sagoläsningen. De har så bra på skolan att de har boklån varannan onsdag och får då låna hem en tre-fyra böcker som de får ha hemma i två veckor. Emilia tycker det där är jättekul och igår hade hon en ny laddning med hem och det blir ju lite kul med något nytt ibland att läsa. Så det blev ett par böcker och sen snipp snapp snut, så var Vivan slut….

Men idag ny dag och pigg och glad igen. Idag ska jag hämta barnen efter jobbet då vi måste åka ner och prova träningsoverall till Felix på Inter Sport. Det är gymnastikföreningen som har nya overaller och han behöver någon ny så det passar perfekt. Och bra julklapp också tycker jag :)

Sen är det städdag idag också. Vi har försökt börja städa på torsdagskvällar hur trötta vi än är för det är sååå himla skönt att ha det gjort innan helgen så slipper man slösa sin lediga helg på städning. Eller ledig och ledig, den här helgen måste jag faktiskt jobba både lördag och söndag med ett produktionsstopp som jag lovat ta hand om. Vad mer helgen bjuder på tar vi lite senare. Nu tänkte jag visa myshöjar-lamporna nummer ETT! Iris Lights som jag beställt från fina P som har Market Place. De har sååå mycket fint där och har en del mer saker till hemmet att visa därifrån men det tar vi senare he he för nu dedikerar jag detta inlägg till mina fina Iris Lights. Små runda bollar med belysning och de finns i massa olika färger. Är själv sugen på en helvit till sovrummet och en silver-grå-vit till vardagsrummet också (man kan aldrig ha för många myslampor eller hur?) :-)

DSC_0227DSC_0221DSC_0222DSC_0226

Hängde dem runt spegeln i hallen och det blir ett helt fantastiskt sken. Jag har färgen Creamy White på mina och de ger verkligen helt magiskt ljus i en mörk vinterhall. Sååå nöjd och det är inte den sista ljusslingan med Iris Lights i vårt hem inte…oh no…

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

 1. Tack! Äntligen vet jag vilken färg jag ska ta på Irisarna - har velat i evigheter men nu är det klart :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefin ljusslinga...jag har en i olika rosa-vinröda-lila färger.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Man kan absolut INTE ha för många IrisLights ;) Dottern har rosehip som också ger fantastiskt mysigt ljus och vi har graphic grey och gold som också är fina. Det är det svåra, alla är så fina på olika sätt :)

  kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar