VivanDivan

VivanDivan

torsdag 5 december 2013

Ho ho…Sven…vart är du?

Ja, det kan man fråga sig. Här där jag bor har han inte visat sig nämnvärt tycker jag. Kom lite snöblask tidigare på dagen och resten av dagen duggregn. Lite blåst men inte sjutton var det nån storm inte som man hört så mycket varningar om hit och dit. Hur har ni det där ni bor? Har ni sett Sven?

Förresten funderade jag lite på det där med namnet på stormar. Brukar de inte ha tjejnamn för det mesta? Finns det någon anledning till att denna storm helt plötsligt får ett mansnamn? Kan ju vara för att den är lite lugnare eller…he he…eller har det med snön att göra? Om det kommer snöstorm kanske de får killnamn och är det regn och blåst tjejnamn…nääää det håller inte heller…så jag får fortsätta fundera. Mycket viktiga funderingar såhär en torsdagskväll eller vad säger ni? Herrejösses, hon kan inte ha en frisk hjärncell den där Vivvi tänker ni säkert och ja, jag har funderat i liknande banor själv faktiskt…

Men men, ingen storm men här hemma har det varit full rusch ändå. Vi städade av hela huset nu när vi kom hem och innan dess hann jag och de små ner en sväng på stan och fixa kattmat, lite ljusslingor som gått sönder som behövde förnyas och så in på Hemtex och köpte lite julpåslakan. Ska visa sen….såååå fina :-)

Så nu har jag gått till sängs efter att ha nattat två små. Vi hann t o m med ett parti vändtia som är deras absoluta favoritspel just nu. Så den här torsdagen känns som det blev en riktigt bra dag med mycket gjort. Känns skönt att gå på helg imorgon och ha det städat och klart måste jag säga…

Tänkte i a f att ni skulle få en dagens här innan jag försjunker i lite Supernatural och den bestod av jeans G-star, tröja By Malene Birger, kavaj Modström och skor Ash.

DSC_0389DSC_0390DSC_0391DSC_0392DSC_0395DSC_0396DSC_0398DSC_0400

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

 1. Han är här med, den där Sven...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sven lever rövare här nere i södern. Stormarna får sina namn efter namnsdagarna och det är ju Sven idag:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Sen är det väl så att varannan får tjejnamn och varannan ett killnamn? Har för mig att jag har hört det någonstans.

  SvaraRadera
 4. Hur den får namn avgörs på vilka namn som har namnsdag läste jag någonstans. Tidigare har inte svenskarna gett namn till stormar, de har tagit namnen NMI gett dem. Simone kom inte till Norge, så de vägrade namnge den och där föddes den första svensknamnade stormen:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Senaste stormen hette ju Hilde. ..hihi
  Den märkte vi av förra helgen.
  Sven h kanske inte svept in här ännu...eller jo dwt snöar ymnigt och vindbyarna är inte att leka med.

  Ska på julfest....

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar