VivanDivan

VivanDivan

måndag 2 december 2013

En bortglömd dagens och det dåliga samvetet

God eftermiddag alla glada! Fy sjutton vilken trist dag det varit idag. Rastlösa och gnälliga ungar här hemma och själv har jag känt mig trött med huvudvärk och alldeles orkeslös. Har varvat lite jobb med lite barnumgänge men ändå har dagen varit jätteseg. Sååå himla trist såna här dagar att vará hemma. Dåligt samvete för jobbet, dåligt samvete för barnen om jag måste jobba lite och ja, ni förstår kanske vilken dåligt-samvete-ond-cirkel man hamnar i. Har ju haft en väldans otur med sjukdomar den här hösten…eller överhuvudtaget ända sedan barnen började förskolan har de varit sjuka mycket. Tycker de åker på varenda smitta som går och jag blir ju också alltid smittad. Fattar inte att vi kan ha så dåligt immunförsvar. Och när man då har ett jobb där möjlighet finns att sitta hemma känner man sig ju nästan alltför lockad att göra det samtidigt som man då får dåligt samvete för att barnen får roa sig lite själva. Ja, det blir inte rätt hur man än gör tycker jag och idag är en sån där dag då samvetet är riktigt bad bad bad….

Aja, snart julledigt i a f och då ska jag försöka koppla bort jobbet och bara vara med mina små och min man och ha det mysigt och gott. Så får det bli :)

Insåg att jag glömt lägga ut en dagens outfit från förra veckan. Vet inte varför den liksom glömdes av men ni kan väl få den nu istället då eftersom dagens stass inte är så smickrande kanske he he. Träningstights, sunkig collegetröja och två olika tofflor för jag hittade bara en av varje. Japp, så går jag när jag är hemma :)

Så ni blir nog mer glada av förra veckans bortglömda som bestod av fuskskinnbrallor G-star, blus Hunkydory och kofta 2nd Day. Skor Ash

DSC_0239DSC_0241DSC_0240DSC_0242DSC_0243DSC_0244DSC_0245

Nu ska jag gå och laga lite måndagsmiddag här. Klassiska Mamma Scan köttbullar och makaroner står på menyn. Usch men passar bra en tröttis-dag som denna :-)

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar