VivanDivan

VivanDivan

söndag 1 december 2013

Första advent…årets adventsljusstake

God kväll alla fina! Ligger just nu här i soffan och är helt galet tokmätt efter årets första julbord. Att man inte kan låta bli att äta sig sådär jättemätt och att man aldrig lär sig? Men det är ju så himla gott. Iår fick jag dock tänka till lite och fick avstå en del grejer som jag misstänkte att det kunde vara gluten i. Men på julbordet finns ju så mycket gott så det var absolut inga problem :)

Barnen hade nya julkläder och även mamman men vet ni, jag hann inte fota. Får göra det när det blir riktig julafton istället så ni får se. De var så söta mina två små att jag dog sötdöden en smula. Men som sagt, no pics och inte hade jag kameran med mig på julbordet heller så jag tänkte bjuda på lite adventsljusstake istället. Gjorde en enkel iår med bara ett zinkfat som jag köpt på Tradera för typ 25 kr. Egentligen är det ca 10 ljushållare i för vanliga ljus men tänkte att det här passar bra till adventsljusstake. Lite mossa och så fyra blockljus. Siffrorna är gamla och jag minns inte riktigt vart jag köpt dem ens. Skulle sätta fast dem med knappnålar i ljusen men hittade inte min låda med nålar så för fotograferingen satte jag bara fast dem i vekarna. (Så kommer det naturligtvis inte vara när jag tänder dem)

DSC_0339DSC_0340DSC_0341DSC_0345DSC_0351

Och så det fina adventsljuset från Tine K var vi ju tvungna att tända också. Och barnen får turas om att kryssa över siffror och räkna ner till jul…

DSC_0344

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar